İskenderunspor’da Hünkaroğlu dönemi

iskspor direktör
Spor Toto 2. Ligi Beyaz Grubu’nda mücadele eden Körfez İskenderunspor, yeni sezon hazırlıkları öncesinde ilk önce teknik direktör sorununu çözdü. Kulüp Başkanı Kazım Aydın, Yeni sezon öncesinde Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu ile 1 yıllığına sözleşme imzaladıklarını söyledi. İskenderun Belediyesi’ne ait Körfez İskenderunspor Tesisleri’nde yapılan imza töreninde tüm yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Körfez İskenderun Spor kulüp Başkanı Kazım Aydın, “Yeni sezon öncesinde ilk önce teknik direktör sorununu çözdük. Daha önce yakın takibe aldığımız bazı futbolcuları renklerimize bağlamak için görüşmelerimiz aralıksız devam etmektedir” dedi.
Mehmet Hünkaroğlu Hatay spor kamuoyu tarafından yakinen tanınan teknik direktörlerden biri. Hünkaroğlu, “Memleketimizin takımı Körfez İskenderunspor’da görev yapmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Yönetim kurulu üyelerimiz ve taraftarlarımızın desteğiyle takımımızı en iyi yerlere taşıyacağız” dedi.

KÖRFEZ İSKENDERUNSPOR’UN LOGOSU Bu arada Körfez İskenderunspor’un taraftar grubu Kızıl Körfez’in başlattığı “En güzel Logo Benim Logom” yarışması sonuçlandı. Yaklaşık 2 ay süren ve Kızıl Körfez taraftar grubunun gönderdiği 179 tasarım arasında seçilen Körfez İskenderunspor’un yeni logosu beğenildi. Kulüp Başkanı Kazım Aydın, ” Türkiye Futbol Federasyonuna da bildirdiğimiz yeni logoların turuncu mavi renkli formalara da dikilmesi için Adidas firması bilgilendirilmiştir” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.