İskenderun Belediyesi’nin ücretsiz basketbol kursu başladı

basket kurs4
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, spora ve sporcuya imkân doğrultusunda her zaman sahip çıkacaklarını belirtti.İskenderun Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ücretsiz basketbol kursu düzenlenen törenle başladı.
Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hareket ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”İlköğretim 4-5-6-7. sınıflarda okuyan öğrencilerin katıldığı kurslar ücretsiz veriliyor. Kurslar Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-13.00 saatleri arasında düzenleniyor. Spor yapmak insan sağlığı açısından son derece önemli. Daha sağlıklı ve zinde olmak için mutlaka spor yapmalıyız” dedi.
İskenderun’un adını Türkiye ve Dünya çapında duyuran başarılı sporculara çeşitli ödüller verileceğinin altını çizen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”Gördüğüm kadarı ile kursa ilgi bir hayli fazla. Ben buradan velilere de teşekkür ediyorum. Spor yaparken başarı da çok önemli. Sizlerin içerisinde yetenekli birçok sporcu var. Bu kursun açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hepinizde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından kursun açılışı gerçekleştirildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.