‘Kapalı otoparkı kullanın!’

emniyet park2
İskenderun Trafik Denetleme Büro Amirliği ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri, Şehit Pamir Caddesi ve Ulucami Caddesi üzerinde etkinlik gösteren işyerlerini ziyaret ettiler. İskenderun Polisi, artan araç sayısı nedeniyle işlek caddelerde meydana gelen park sorununu çözmek için trafiğin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda çalışmalarını arttırdı.
Yapılan ziyarette esnafın trafik sorunlarını, öneri ve şikâyetlerini dinleyen İskenderun Polisi, işyeri sahiplerinden araçlarını kapalı otoparklara veya araç trafiğinin yoğun olmadığı yerlere park etmelerini, işyeri önünde müşterilerine yer bırakmalarını, böylece trafik akışını rahatlatmalarını istedi.

‘OKUL BAHÇELERİ AÇIK OLSUN’
İşyeri sahipleri ise İskenderun Polisi’nden çok katlı otoparka kadar Şehit Pamir Caddesinin trafiğe kapatılmasını, yaz günleri okul bahçelerinin açık bulundurularak otopark şeklinde kullanılmasını, otopark ücretlerinde esnaflar için indirim yapılmasını, özellikle sahil bulvarında araçların günlerce park halinde bırakılmasından rahatsız olduklarını dile getirdiler. İskenderun Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, konu ile ilgili öneri ve şikayetleri değerlendirmek üzere İskenderun Belediye Başkanlığı ve İskenderun Milli Eğitim Müdürlüğünce ortak çalışma içerisine gireceklerini belirttiler.
emniyet park3

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.