Milletvekili Mehmet Erdoğan; ‘Başkan Kimyeci hizmet adamıdır’

milletvekili kimyeci
Gaziantep Milletvekili ve aynı zamanda Hatay Koordinatör vekili Mehmet Erdoğan, Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Atıç’da hazır bulundu.
Ziyarette konuşan Milletvekili Erdoğan, Başkan Kimyeci’nin hizmet adamı olduğunu söyledi. AK Parti Hatay İl Başkanlığına atama sürecinde genel merkez adına bir takım çalışmalar yapmak üzere ilimize gelen AK Parti Gaziantep ve Hatay Koordinatör milletvekili Mehmet Erdoğan, Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Erdoğan ziyarette yaptığı konuşmada, seçimlerden sonra Hatay’a ilk gelişi olduğunu hatırlatarak, “İsmail Kimyeci’nin Belediye Başkanı seçilmiş olması bizlere mutluluk verdi. Hem de Antakya iyi bir başkan kazandı. İsmail Kimyeci bey’in il başkanlığında başarılı bir süreç yaşadık. Her ne kadar İsmail Kimyeci bey, Antakya Belediye Başkanı seçilmiş olsa da bütün ilçelerin ortasında bulunmasından dolayı çevre ilçelere ve yerleşim alanlarına sahip çıkarak abi belediye konumuyla lokomotif görevi üstlenecektir” dedi. Başkan Kimyeci’nin hizmet adamı olduğunun altını çizen Milletvekili Erdoğan, “Sayın Belediye Başkanımız, il başkanlığı döneminde de toparlayıcı ve yardımseverliği ile gönüllere taht kurmuş insandır. İsmail Kimyeci bey’in belediye başkanı olması ile Antakya ve beraberindeki diğer ilçe belediye başkanlarıyla beraber en güzel hizmeti sunacaktır. Kendilerine yeni görevinde tekrar başarılar diliyorum” dedi. Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci, AK Parti Gaziantep Milletvekili ve aynı zamanda Hatay Koordinatör vekili Mehmet Erdoğan’ın yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sizlerin sayesinde bizler çok önemli hizmetlere imza attık. Çok tecrübeli bir vekil olarak bizlere öncülük yaptınız. Bir vekil olarak Hükümet nezdinde sizlerin mecliste bizlere vereceğiniz katkı, destek çok önemlidir” dedi.
Ziyaretin sonunda Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci, Koordinatör Milletvekili Mehmet Erdoğan’la günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Önceki İçerikKimse Yok mu Hatay Şubesi, yeni başkanını seçti
Sonraki İçerikBaşarılı öğrenciler gezi ile ödüllendirildi
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.