Türk Metal’li AK Parti Sevdalıları kararlı; ‘İsdemir’e Türk Metal Bayrağı’nı dikeceğiz’

türk metal1
Emek ve ekmek mücadelesi için Türk Metal Sendikası’nı tercih etmeden önce uzun süren araştırmalar sonucu gönül kervanına katılmaya karar verdiklerini belirten Osman Ayan ve Yaşar İnal, Türk Metalli AK Parti sevdalıları olarak İsdemir’e Türk Metal Bayrağı’nı dikeceklerinin sözünü verdiler. Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mesut Gezer’in de katıldığı toplantıda, sebepsiz yere yola çıkmadıklarına dikkat çeken Osman Ayan ve Yaşar İnal, ihanetin kolay, hesap vermenin zor olduğu gerçeğiyle Türk Metalli AK Parti sevdalıları olarak ihanet edenlerden hesap soracaklarını söylediler.

‘ANT İÇTİK’
İsdemir’de devam eden yetki sürecinde emin adımlarla ilerleyen Türk Metal Sendikası’nda mücadele veren AK Partililer istişare toplantısında bir araya geldiler. Türk Metal Sendikası’nda emek, ekmek ve onur mücadelesi veren AK Parti sevdalıları olarak birlik ve beraberlik içinde olduklarını ifade eden İsdemir işçileri, onurlu bir duruş ve güzel bir gelecek için yetki mücadelesinde Türk Metal Sendikası’nın başarısı adına ter döktüklerine dikkat çektiler. Kendilerini Türk Metal Sendikası üyesi AK Parti Sevdalıları olarak tanımlayan yaklaşık 400 kişi Denizciler Mahallesi Yıldız Konak Restoran’da bir araya geldi.
‘ZARAR VERDİLER’
İsdemir’in eski emektarlarından Osman Ayan, Yaşar İnal ve Ali Kılınç’ın liderliğinde Türk Metal Sendikası’nın yetki mücadelesinde yer alan AK Partililer, istişare toplantısında İsdemir’e Türk Metal Bayrağını dikmek için ant içtiler. Çelik İş Sendikası’nın AK Parti Hükümeti ile ilçe belediye başkanlarının desteğini almış imajını vermek gayretini sert sözlerle eleştiren Osman Ayan, Yaşar İnal ve Ali Kılınç, İkinci OSB karşıtı eylemler, Azganlık Belediye Başkanı Halil Demir’in seçilmemesi için ve Karayılan Belediye Başkanlığı seçimlerinde AK Parti karşıtı eylemler içinde bulunanlardan hesap soracaklarını ifade ettiler. Çelik İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Bayram Altun’un kendisini AK Partili olarak ilan edip, Osman Ayan, Yaşar İnal ve Ali Kılınç’ın Çelik İş, Hak İş ve AK Parti’ye ihanet ettikleri iddiası üzerine, hazırladıkları dosyayla kendilerinin değil, Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Ali Cengiz Gül ve Genel Mali Sekreter Bayram Altun’un, İkinci OSB karşıtı eylemler, Azganlık Belediye Başkanı AK Partili Halil Demir’e yönelik kampanya ve Karayılan Belediye seçimleri döneminde yaptıklarını belgeleyip AK Parti Genel Merkezi, hükümet yetkilileri ile AK Partili Belediye Başkanlarına ilettiklerini belirten Yaşar İnal ve Osman Ayan, Türk Metal Sendikası üyesi AK Parti sevdalıları grubu olarak en güzel yanıtı yerel seçimlerdeki çalışmalarla verdiklerini söylediler.

‘EMEĞİN SİYASETİ OLMAZ’
Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Mesut Gezer‘de “Emeğin siyaseti olmaz, Emek ve Ekmek kutsal değerlerdir. Bu kutsal değerlere sahip çıkmayanlar bugün bunların bedelini ödüyorlar. Türk Metal Vizyonu ve Misyonu ile Türk işçi hareketinin lokomotifi olmuştur. Bu lokomotif Güneye’de artık uzanacaktır. Sendikacılık tehdit ve şantajla değil işçisine ve ailesine hizmet getirmek olmalıdır. Bugünü değil yarını düşünerek hareket etmelidir. Bunu için İsdemir emekçi Kardeşlerimiz yarınlarında sıkıntı duymamak ve huzurlu bir ortamda çalışmak için Türk Metal’li tercih etmişlerdir. Türk Metal sendikasıda hem sosyal sendikacılık anlamında hem çalışanlarının refahı için onlara söz vermişti, son sözü İsdemir emekçisi söyleyecektir” diye konuştu.
türk metal2

türk metal3

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.