Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci; ‘Hizmet üretmeyenler, laf üretir!’

kimyeci
Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Kimyeci; “Manipülasyon faaliyeti, hizmet eksikliğinin bir sonucudur. Hizmet üretemeyenler, laf üretirler. Kamuoyunu meşgul eden bu tür ifadeler “Oynamayı bilmeyen gelinin yerim dar” demesi gibidir. Büyük Şehir Belediyesi Makamına uygun bir tutum ve davranış beklediğimi bir kez daha vurgulamak istiyorum” dedi.
Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci gündeme ilişkin yaptığı değerlendirmede şu görüşlere yer verdi:
“Ak Parti iktidara geldiği ilk günden beri, ülkemizde ve ilimizde eşi benzeri görülmemiş bir çok hizmetler yapmış, sayısız eserler üretmiştir. Ak Parti belediyecilik hizmet anlayışında ise adeta bir marka olmuş, siyasi literatüre yeni bir hizmet anlayışı kazandırmıştır. Bir çok İl ve İlçe Belediyemiz yapmış olduğu çalışmalarda adından söz ettirerek halkımızın taktirini toplamıştır. Mevcut olan hiçbir CHP’li Belediyenin şehrin kaderini değiştirdiği ve övgü ile söz ettiği bir belediyesi yok. Belediyecilik hizmet yarışında Ak Parti’nin gerisinde kalmış olması halk tarafından çok net bir şekilde fark edilmektedir. Hükümetimizin ilimize yapmış olduğu ve şehrimize kazandırdığı birçok projesi var fakat İlimizin Büyükşehir statüsüne alınmış olması, şimdiye kadar yapmış olduğu en büyük katma değer olduğunu ifade etmek isterim” dedi.

‘OYNAMAYI BİLMEYEN GELİN YERİM DAR’ DEMESİ GİBİ..
Başkan Kimyeci konuşmasının devamında, “Bilindiği üzere Hükümetimiz seçimlerden önce, hizmet anlayışında devrim niteliği taşıyan, yürüttüğümüz siyasi çalışmalarımızın merkezinde insan’a hizmetin, öncelikli şart olduğu bu anlayışın ekseninde Büyükşehir düzenlemesinin de içinde olduğu Mahalli idareler kanunu yeniden tanzim etmişti. CHP bu düzenlemeye itiraz etmiş ve Anayasa mahkemesine itiraz ederek iptal davası açmıştı. Bu da bize muhalefetin Belediyecilik anlayışının ne olduğu konusunda önemli bir data vermektedir. Kapatılan İl Özel İdaresinin Yol-Su ve Ulaşım birimleri ve makine parkı Büyükşehir Belediyesine bünyesine katılmıştır. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet kabiliyetini olumsuz yönde etkileyecek bir durum söz konusu değildir. 350 milyon TL bütçeye sahip bu kurumun, şehrin Su ve Kanalizasyon sorunları ile boğuşması düşünüldüğünde, halkımızın iktisadi ve sosyal yaşam kalitesinin olumsuz yönde etkilemeye hakkı olmadığını bilmesi gerekir. Belediye kurumunu başı boş bırakarak gezi ve kahvaltı siyaseti yapıp, her tuttuğu ve bulduğu kişiye “Meclis beni çalıştırmıyor” şeklinde bir ifade kullanması ve bunun üzerinden bir kamuoyu oluşturması, kendi yapamadığını ambalajlama ve kamufle etme telaşından başka bir şey değildir. Ramazan paketi dağıtamama sebebinin ödenek aktarma ile bir ilgisi olmadığı halde, bunu insanların duygularını istismar ederek, sabote niteliğinde ki bu açıklamaları kaygı ve üzüntü ile karşıladığımı ifade etmek isterim. Kamuoyunu meşgul eden bu tür ifadeler “Oynamayı bilmeyen gelinin yerim dar” demesi gibidir. Büyük Şehir Belediyesi Makamına uygun bir tutum ve davranış beklediğimi bir kez daha vurgulamak istiyorum” dedi.

Önceki İçerikDin İstismarı Yıkımdır,Felakettir….
Sonraki İçerikSokak kedisini bu halde buldu
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.