Kaymakam Özyiğit, “Sınava her türlü kaygıdan uzak olarak girmelisiniz”

kaymakam sinav
İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, 2014 LYS Sınavı öncesi öğrencilere moral verdi. Kaymakam Özyiğit mesajında, “14 Haziran 2014 tarihi itibariyle gençlerimizin geleceği için önem arz eden ve Üniversite Giriş Sınavının ikinci aşaması olan Lisans Yerleştirme Sınavı (2014-LYS) yapılacaktır. Sınava her türlü endişe ve kaygıdan uzak olarak girmelisiniz” dedi. Özyiğit, “Ruh ve beden sağlığınızın her şeyden daha önemli ve öncelikli olduğunu unutmamalısınız. Sizler ve ailelerinizle birlikte bu sınavın heyecanını yaşıyoruz. Sınavın geleceğiniz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.
Kaymakam Özyiğit, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Değerli Öğretmenler! Öğrencilerimizin göstereceği başarıda şüphesiz sizlerin çok önemli bir payı var. Büyük zorluklar içinde sabırla ve fedakârlıkla öğrencilerinizin bu zorlu sınav maratonuna hazırlanmasına katkıda bulunuyorsunuz. Gösterdiğiniz sabır, gayret ve performanstan dolayı tebrik ve teşekkürlerimi iletiyorum.
Sevgili Anne ve Babalar! Çocuklarınızın başarısı için birçok fedakârlıklar yaptınız, yapıyorsunuz. Onların başarısını görmek elbette hakkınız. Kalan günler onlar için çok önemli. Daha şimdiden sınavın sonucu ne olursa olsun; onların yanında olduğunuzu hissettirmeli ve moral vermelisiniz. Bu onların stresini azaltacağı gibi sınav sonucuna da olumlu etki gösterecektir. Sınav sonrasında da bugün olduğu gibi çocuklarınızdan sevginizi, desteğinizi esirgemeyiniz. Onlar sizin evladınız, gözbebeğiniz, canınızdan bir can. Sınavlar gelir geçer, ama anne-baba-çocuk ilişkisi hep devam eder. Lütfen bunu unutmayınız.Ve geleceğimizin teminatı olan Sevgili Gençler!
Kaymakamıyla, Müdürüyle, öğretmeni ve tüm çalışanlarıyla hepimiz sizin için Türkiye’nin geleceği için varız. Sizi çok seviyor ve bu önemli sınavda hepinize başarılar diliyoruz. Unutmamak gerekir ki bu sınavda alacağınız sonuç ne olursa olsun hayat devam edecek. Lütfen moralinizi bozmayın ve çalışmaya devam edin. Hepinize bu sınavda ve bütün sınavlarda başarılar diliyor, mutlu, sağlıklı ve gönlünüzce yaşayacağınız güzellikler ile dolu bir yaz tatili temenni ediyorum. Sağlıklı, huzurlu, mutlu yarınlar sizlerin olsun. Her şey gönlünüzce olsun.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.