Bu sergi verilen emeği yansıtıyor!

gazi sergi4
İskenderun Gazi İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerinin yılsonu etkinlikleri kapsamında Prime Mall Alışveriş Merkezinde gerçekleştirdikleri resim sergisi yoğun ilgi gördü. İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven’in açılışını gerçekleştirdiği sergi, İskenderun halkının da yoğun ilgisini gördü.
6 ay boyunca insan figürleri, malzeme ve manzara resimleri üzerinde çalışan Gazi İlköğretim Okulu Öğretmen ve öğrencileri emeklerinin karşılığını gıpta ile izlettiler. Gazi İlköğretim Okulu Resim Öğretmeni Şeniz Yüce ile Okul Müdürü Ali Koç’un da hazır bulunduğu sergi açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek serginin verilen emeği yansıttığını söyledi.
Gazi İlköğretim Okulu olarak etkinliklerle dolu bir eğitim ve öğretim yılını geride bıraktıklarını söyleyen Okul Müdürü Ali Koç ise, sergi de kendisinin de iki ayrı eseri olduğunu söyledi. Okul Resim Öğretmeni Şeniz Yüce ile birlikte bu sergiye 6 ay gibi bir sürede hazırlandıklarını belirten Müdür Koç; “6 ay gibi bir zaman diliminde önemli eserlerin altına imza attık. Gün geçtikçe bu eserlerimiz en üst seviyeye ulaşacaktır. Ben öğrencilerine ve öğretmen arkadaşlarıma verilen emekten ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
gazi sergi1

gazi sergi2

gazi sergi3

gazi sergi4

gazi sergi5

gazi sergi6

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.