İKEM Koleji’nde 25. yıl coşkusu!

ikem kokteyl7
İKEM Koleji Kurucu Genel Müdürü Levent Hakkı Yılmaz, iki katlı bir binada 150 öğrenciyle 25 yıl önce eğitim öğretime başladıklarını belirterek, bini aşkın öğrenciyle çeyrek asırda yakaladıkları eğitim kalitesine dikkat çekti.
Kuruluşlarının 25. yıldönümü dolayısıyla okul bahçesinde bir etkinlik düzenleyen İKEM Koleji yönetimi, idaresi, öğretmenleri ve çalışanları öğrenci velileriyle bir araya geldi.
Gecenin açılış konuşmasını yapan İKEM Koleji Kurucu Genel Müdürü Levent Hakkı Yılmaz, iki katlı bir binada 150 öğrenciyle eğitime başladıklarını, şimdi ise bini aşkın öğrenciyle kamuoyunun karşısında olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yılmaz, Kolej içerisinde kurdukları laboratuvarlar, atölyeler, kulüpler ve çalışma birimleriyle her öğrencinin dersleri dışındaki faaliyetlerle de ilgilenmelerini, derste teorik olarak başlayan eğitimlerinin ders dışında pratiğe dönüşmesini sağladıklarını vurguladı.
Dershanelerin özel okullara dönüştürülmesi gibi ciddi bir adıma da dikkat çeken Yılmaz, “Beraberinde aynı ciddiyette, sorunlar da getirecektir diye düşünüyorum. Bu sorunların başında eğitimde nitelik durumu gelecektir. Ancak zamanla bu niteliği gösteremeyen kurumların sistemin dışında kalması kaçınılmaz olacaktır. Eğitim bir süreklilik işidir. Bu sürekliliği yaşamak, yaşatmak durumundayız” dedi.
İKEM Koleji’nin 25. Kuruluş yıldönümü etkinliklerine İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İlçe Jandarma Komutanı Kamil Türkdönmez, MÜSİAD Hatay Şube ve İskenderun OSB Başkanı Fatih Tosyalı, işadamları ve diğer konuklarla öğrenci velileri ilgi gösterdi. Gecede 10-20 yıl arasında hizmet etmiş öğretmen ve personele plaket takdim edildi. İKEM’li öğrenciler Latin müziği eşliğinde samba dansı gösterisi sundu. Öğrencilerin oluşturduğu orkestra eşliğinde Berkay Çetin Çelik ile İlayda Alkan Türkçe, ayrıca biri erkek 6 öğrenciden oluşan grup da yabancı şarkılar seslendirdi. Kutlama gecesinin finalinde Adana’dan katılan müzik grubunun söylediği şarkılarla konuklar gönüllerince eğlendi.
ikem kokteyl2

ikem kokteyl3

ikem kokteyl4

ikem kokteyl5

ikem kokteyl6

ikem kokteyl7

ikem kokteyl8

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.