Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu yine farkını gösterdi

naciye suna3
İskenderun’da okul öncesi eğitim kurumlarının başında gelen Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu yıl sonu gösterilerinde yine farkını gösterdi. 2013-2014 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayan Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu yıl sonu etkinliklerini belediye kültür merkezinde iki ayrı seansta gerçekleştirdi. Sabahçı öğlenci gurubun gösterileri öğle saatlerinde yapılırken tam gün sınıfı öğrencilerinin gösterileri akşam saatlerinde yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven ve hayırseverlerinde katıldıkları yıl sonu etkinlikleri saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başladı. Daha sonra bir konuşma yapan Okul Müdürü Hüseyin Gündüz tarihteki yazar ve ünlü kişilerin kitaplarından örnekler verdi.

‘ÇOCUKLARIMIZA MUTLU OLMAYI ÖĞRETMELİYİZ’
Çocuklara hayatta önce mutlu olmayı öğretmeye çalıştıklarını belirten Gündüz, anne babalarında çocuklarına hayatta önce mutlu olmayı öğretmeleri gerektiğini söyledi. Gündüz, “Tüm eğitimcilerin iyi bildiği bir şey vardırki çocuğun göz rengini değiştirme imkanımız yok ancak o gözlerle hayata nasıl bakacağı bizlerin elinde ve o gözlerin hayata mutlu bakabilmesi için biz elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

‘ANNELER KUTSALDIR’
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerinden örneklerle Türk annelerinin ne kadar vefakar ve cefakar olduklarını belirten Hüseyin Gündüz tüm anneler kutsaldır ama Türk Anneleri daha kutsaldır burdan tüm annelerin önünde saygı ile eğiliyorum şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından milli eğitim müdürü Ahmet Güven hayırseverler Naciye, Suna ve Oktay Tekin’i çiçek taktiminde bulundu. Okul Müdürü Hüseyin Gündüz ve müdür yardımcısı Elif Yıldırım Uyma okul öğretmenlerine emeklerinden dolayı teşekkür ederek çiçek taktim etti. Yakın zamanda baba olacak olan Hüseyin Gündüz’e ve yine yakın zamanda anne olacak olan müdür yardımcısı Elif Yıldırım Uymaya’da öğretmenler tarafından çiçek taktimi yapıldı. Miniklerden büyük gösteriler Konuşmaların ardından sahneye minikler çıktı. İlkay Toprak sunuculuğunda sahneye çıkan tam gün öğrencileri çanakkale zaferi, 30 ağustos zaferi, Atatürk’ün hayatı, Türkiye’nin bölgelerine göre halk oyunlarının sergilenmesi ve modern dans alanlarında gösterilerini başarıyla sundular. Öğrencilerin performansları göz doldururken anne babalar kimi zaman göz yaşlarına hakim olamadılar.
naciye suna1

naciye suna2

naciye suna4

naciye suna5

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.