Tosçelik Fen Lisesi beşinci yıl mezunlarını verdi

toscelik fen5
Tosçelik Fen Lisesi 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı mezunları, düzenlenen mezuniyet töreni ile hayata uğurlandılar.
Tosçelik Fen Lisesi okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine; Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Erzin Kaymakamı İskender Yönden, Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve MÜSİAD Hatay Şube Başkanı M.Fatih Tosyalı, Tosyalı Holding Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürü Çetin Mutluay, Okul Müdürü İlhami Koç, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Tören; saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Tosçelik Fen Lisesi Müdürü İlhami Koç, okulu bölgemize kazandıran ve maddi-manevi her zaman yardımlarını esirgemeyen değerli Tosyalı ailesine bir kez daha teşekkür etti. Müdür Koç, mezun olan öğrencilere de seslenerek, “Burada yaşamınızın bir dönemini kapatıyor ve ondan aldığınız güç ile bir başka dönemin başlangıcını yapıyorsunuz. 4 yıl boyunca beraber gülüp oynadığınız, dertleştiğiniz, şakalaştığınız bazen anne ve babanızla, kardeşinizle paylaşamadığınız sırlarınızı paylaştınız. Acı tatlı hatıralar yaşadığınız arkadaşlarınızdan ayrılıyorsunuz. Dostlarınızı arkadaşlarınız asla unutmayın! Tüm bunlardan önemlisi gelecekten asla korkmayın! Çünkü yarınlara attığınız ilk temel sağlamdır” ifadelerini kullandı.
Konuşmanın ardından okul birincisi, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı ve okul müdürü İlhami Koç ile birlikte yaş kütüğüne isim çakılırken, daha sonra mezun olan öğrenciler bayrağı ve okul flamasını alt sınıftaki arkadaşlarına teslim etti.
Burada konuşan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı, törende olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında üstün başarılar diledi.
Konuşmanın ardından Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Erzin Kaymakamı İskender Yönden, Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven ve Tosyalı Holding Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürü Çetin Mutluay tarafından mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri ve çiçek takdim edildi.
toscelik fen4

toscelik fen5

toscelik fen6

toscelik fen7

toscelik fen8

toscelik fen9

toscelik fen10

toscelik fen11

toscelik fen12

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.