Ali Arıkoğlu; “Hazırladığımız projeler gelecek adına çok önemli”

spor müdür (1)
Milli güreşçi ve İskenderun Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Ali Arıkoğlu hazırladığı projeleri hayata geçirmek için önemli girişimler gerçekleştirdi. Sokaklarda olimpiyatlara yetiştirmek için sporcu avına çıkan Arıkoğlu, bu konuda kendisine destek veren İl Gençlik ve Spor Müdürü Emrullah Taşkın’a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederken yapılacak olan çalışmaların bölgemiz için önemli olduğuna vurgu yaptı. çalışmalar bölgemiz için çok önemli dedi.
Arıkoğlu yaptığı İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Dünyada yapılan spor müsabakalarında yeterince başarılı olamadığımızın sebepleri var. Birçok gencimiz milli sporcu.. Bende yıllarca milli forma altında güreşerek müsabakalara katıldım halada katılıyorum. bu konuda inandığım yola baş koyarak sokakta bulunan çocuklarımızı toplayarak onları eğitip milli takımlara kadar yetiştirmek istiyoruz. Yapılacak olan olimpiyatlara buradan neden sporcu yollamayalım. Bu güne kadar yapılan müsabakalara giden milli oyuncuların hepsinin bir öyküsü vardır. Bizde daha önce Meydan Mahallesi’nde bir etkinlik yaptık ve orada bulunan ocuklarımızı salonlara çektik. Şimdi de Sayın Kaymakamımızın ve il müdürümüzün katılacağı Esentepe’de bir etkinlik yapıyoruz. Bu etkinliğimizde sokakta olan ancak imkânı olmayan çocuklarımızı keşfedip hangi branşa müsaitse o brançta yetiştirerek onları milli takımı yetiştirmek istiyoruz” dedi.
Salı günü yapılacak olan etkinliğe tüm vatandaşları ve çocukları davet eden Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Arıkoğlu, “Sokakta bulunan tüm çocuklarımıza salonlarımız sonuna kadar açık herkes salonumuzda gelip çalışa bilir” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.