TÜMSİAD, Başkan Kimyeci’yi ziyaret etti; ‘STK’lara destek olacağız’

Tümsiad
Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Av.Hasan Ertürk ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti. TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Av.Hasan Ertürk ve yönetimi, Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci’ye yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette Şube Başkanı Av.Hasan Ertürk, TÜMSİAD hakkında geniş kapsamlı bilgi verdi ve fikir alış verişinde bulundu.
TÜMSİAD Şube Başkanı Av.Hasan Ertürk, ekonomin belkemiğini KOBİ’lerin oluşturduğunu belirterek, “Bazı ihtiyaçları karşılamak üzere TÜMSİAD kuruldu. KOBİ’lere eğitimler, konferanslar düzenliyoruz. Yurt içi ve yurt dışında yeni pazarlar bulunması konusunda öncülük yapıyoruz” dedi.
Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Gerçekten Türkiye’mizin son 12 yılda yapmış olduğu ilerleme, sanayi ve ekonomik açıdan kat ettiği gelişme gözle görülmektedir. Küçük ve orta ölçekli işletmelerin teknolojik alt yapı desteği ile katma değeri yüksek ürünleri üreten güçlü bir Türkiye olma konusunda çok önemli mesafeler kat edildi. Tabi bütün bu gelişmeleri elde ederken sivil toplum kuruluşlarımızın, derneklerimizin ve TÜMSİAD gibi kuruluşların yapmış olduğu faaliyetler önemli. Ülkemizin, dünya’da hak ettiği noktaya gelmesinde büyük fedakârlıklar, çalışmalar sergilemişsiniz. Küçük ve orta ölçekli esnafımızın gelişmesi konusunda büyük emek ve mesai harcamışsınız. Küçük ve orta ölçekli işletmelerin sadece gördükleri ile değil, ufuklarını açarak dünya’yı gören ve bu anlamda bilgi ve becerilerini geliştirip fazla üretim yaparak başta ilçemize, ilimize ve Türkiye’mize değerler katmasına vesile olduğunuzdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda bizler sizlere katkı anlamında yapabileceğimiz her türlü hizmete hazırız. Bölgenin kalkınması için proje üreten sivil toplum kuruluşlarının daima yanında olacağız” şeklinde konuştu.
Ziyaretin sonunda Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci, konuk heyet ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.