El Sanatı ürünler tarihle buluştu

bekir sanat1
Payas Belediyesi, Payas Halk Eğitim Merkezi ve Fahrettin Altay Ortaokulu iş birliğiyle düzenlenen Sanat Etkinlkleri programı Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi’nde gerçekleştirildi.
Yoğun ilgi ve katılımın olduğu programa Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Payas İlçe Emniyet Müdürü Murat Ardıç, Payas İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Türkoğlu, Payas İlçe Halk Eğitim Müdürü Ali Yücel, belediye birim müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenleri, kursiyerler ve birçok vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Payas Belediyesi Yöresel Halk Oyunları ekibinin gösterisiyle devam etti. Büyük beğeni toplayan Halk Oyunları ekibini Başkan Bekir Altan dikkatle izledi.
Ardından kurdelenin kesilmesiyle başlayan programda el sanatı ürünler sergiye çıktı. Sergiye çıkan ürünleri tek tek gezerek, emeği geçenleri tebrik eden Başkan Altan, “Böylesine nezih bir mekanda sanat ürünlerini tarihle buluşturmak gurur verici bir tablodur. Burada herkes sanatını icra ederek, el emeği göz nuru ürünlerini sergilemiş. Emeği geçen herkesi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
El sanatı ürünlerini çok başarılı bulan ve çok beğenen Bekir Altan’a bir vatandaş hediye verdi. 3-6 Haziran tarihleri 08:00-18:00 saatleri arasında açık olan sergide el sanatı ürünler görücüye çıkarak satışa sunulacaktır.
bekir sanat2

bekir sanat3

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.