Kepler atıldı, şarkılar söylendi!

tufan koleji1
Tufan Koleji 4 sınıfı öğrencilerinin İlkokul bölümünü bitirmesi nedeniyle yıl sonu finali ve mezuniyet gecesi düzenlediler. Öğretmenleri Gülten Çağan yönetiminde yaklaşık iki saat süren gece, güzel görüntülere sahne oldu.
Tufan Koleji’nin Onursal Başkanı Osman Tufan, Yönetim Kurulu Başkanı Merve Tufan, kurucu temsilcisi Menekşe Tufan ve kurum müdürlerinin katılımıyla başlayan etkinlikte, öğrencilerin okuduğu şiirler duygulandırdı.
Birbirinden güzel şarkıların okunduğu koro, ayakta alkışlandı.
Öğrenciler etkinliklerde; Modern dans, Oratoryo, Anadolu Ateşini de sergiledi. Onursal Başkan Osman Tufan, Necip Fazıl Kısakürek’in Sakarya Türküsü adlı şiir okunduktan sonra sahneye davet edildi. Duygusal bir konuşma yapan Tufan, “Bu sınıfın Hatay genelinde çok iyi bir derece yaptığını biliyorum, Onlarla gurur duyuyorum. Öğrencileri ve öğretmenlerini bu güzel çalışmalarından dolayı bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.
Gecede ayrıca Kafkas dansı, İngilizce tiyatro, Hatay halk oyunları, Gelin kaynana, Semazenler, Çökertme, Salsa, Ankara’nın bağlarını oynayan öğrenciler, büyük alkış aldı. Gece kep töreniyle son buldu.
tufan koleji1

tufan koleji2

tufan koleji3

tufan koleji5

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.