Güreşi çocuklara tanıttılar!

güres1
Şubat ayında çimlendirilmesi yapılan Kuzuculu Ortaokulunda güreş müsabakaları düzenlendi.
Şubat ayında Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk’ün de katılımıyla bahçesinde çimlendirme çalışması yapılan Kuzuculu Ortaokulunda yeşil çimlerin üzerinde muhteşem bir güreş müsabakası tertiplendi.
Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy ve okul müdürlerinin yanı sıra çok sayıda mahalle sakinin iştirak ettiği güreş müsabakaları altı ayrı kategoride gerçekleştirildi.
Yapılan ektinlikle ilgili bir açıklamada bulunan Kuzuculu Ortaokulu Müdürü Alaiddin Karayiğit; “Şubat ayında Okullar Hayat olsun projesi kapsamında ilçe Kaymakamımız Sayın Recep Soytürk Bey’in de katılımı ile okulumuz bahçesini çimlendirdik ve mahalle halkımızın istifadesine açtık. Mahalle sakinlerimizi yapılan çalışmalara kendi gözü kendi bahçesi gibi baktı, bizlerle beraber suladı, emek verdi ve bu hale el birliği ile getirdi. Bugün de burada bu müşterek eserimiz üzerinde Ata Sporumuz olan Güreş’i çocuklarımıza tanıtmak, kuralları hakkında bilgi edinmelerini sağlamak, fiziksel becerilerini arttırmak, rekabet ruhunu yaşatmak ve mücadele azmi kazandırmak amacıyla 6 ayrı kategoride müsabakalar tertipledik. Her kategoride dereceye giren öğrencilerimize madalya ve çeşitli hediyeler takdim ettik. Mahalle sakinlerimizin etkinliğimize olan ilgileri bizleri fazlasıyla sevindirdi. Katılımlarından ötürü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Toksoy ve Okul Müdürlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.