Futbolcu Murat Kurt; “Profesyonel takımlarımızın artması bölgemiz için çok önemlidir”

murat kurt1
İskenderun’un yetiştirdiği futbolculardan biri olan ve şu an Payas Belediyespor formasını terleten Murat Kurt, sezon sonunu dostlarıyla dinlenerek geçirirken, geçtiğimiz sezonun bir değerlendirmesini yaptı.
İskenderun Demirçelikspor, Çanakkale Dardanel, Sakaryaspor, Van spor, Darıca Gençler Birliği ve Hatayspor gibi kulüplerde futbol hayatını sürdüren ve orta sahanın dinamosu olarak nitelendirilen başarılı futbolcu Murat Kurt yaptığı değerlendirmede, “Geçtiğimiz dönemde Payas Belediyespor’u BAL Ligi’nden çıkarttığımız dönemde muhteşem bir ekip ruhu oluşturulmuştu. Gerçekten tüm yönetim ve futbolcular, teknik heyet birbirini tanıyan kişilerin oluşturduğu ekip takımı 3.lige çıkartarak şampiyonluğumuzu ilan ettik. Ben daha öncede oynadığım profesyonel takım olan İ. D.Ç Spor’da şampiyonluk sevincini yaşamıştım. Payas’ta da şampiyonluk duygusunu yaşamak bana ayrı bir gurur verdi. Tüm takım olarak amacımız Payas Belediyespor’u hak ettiği en iyi yere getirmektir. Bu doğrultuda takımdaki arkadaşlarım ve teknik heyetimiz elinden gelen tüm mücadeleyi sergiliyorlar” dedi. Hatay’da her geçen sezon profesyonel liglerde oynayan takımların sayısının gittikçe arttığını ve bundan da büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Murat Kurt, “Hatay’da oluşan profesyonel takımlar, bölge insanını da önemli ölçüde etkiliyor. Çünkü futbola gönül veren, iyi yerlere gelmek isteyen futbolcu kardeşlerimiz için takımlarımızın çokluğu büyük avantajdır. Takım bulmakta zorlanmazlar. Ben tüm takımlarımıza yürekten başarılar dilerken, elde ettikleri başarının da hepimizin başarısı olduğu kanaatindeyim” ifadelerini kullandı.
Bölgemizde futbolun en iyi yerlere gelmesi için birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini ve futbola destek verilmesi gerektiğinin altını çizen başarılı futbolcu Murat Kurt, “Ben bu noktada spora çok büyük destekler veren Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a teşekkür ediyorum. Şüphesiz takımın iyi yerlere gelmesi için elinden gelen tüm imkânları seferber ediyor. Başkanımıza üstün başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.