ADD gençlik kollarının yardımları sürüyor

atatürkçü düşünce derneği (1)
Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Gençlik Kolları yönetimi, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardımlarını sürdürüyor. ADD İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Volkan Acıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, bu kez Üçgüllük Gülcihan İlköğretim Okulu’na giderek burada ihtiyacı olan öğrencilerimize kıyafet yardımında bulundular. Zor şartlar altında eğitimlerini sürdüren öğrencilerimizin kıyafetlerini aldıktan sonraki sevinç ve mutlulukları görülmeye değerdi.
İskenderun’da faaliyetlerini yoğunlaştıran Atatürkçü Düşünce Derneği gençlik kolları yönetimi, bölgede yardımlarıyla adından sıkça söz ettirmeye başladı. Son bir ay içinde sosyal sorumluluklarını yerine getirerek insanlarımızın gönlünde yer edinen gençlik kolları üyeleri, bu kez Gülcihan İlköğretim Okulu öğrencilerini sevindirdiler.
Kıyafet yardımıyla eğitimlerine yardımcı olan gençler, geleceğimiz olan çocuklarımıza imkânı olan herkesin yardım etmesi gerektiği konusunda hem fikir oldular.
İskenderun Atatürkçü Düşünce Derneği Gençlik Kolları Başkanı Volkan Acıoğlu da imkânları yettiğince İskenderun ve bölgemizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardımda bulunmaya devam edeceklerini söyledi.

Önceki İçerikMezuniyet balosu görkemli geçti
Sonraki İçerikKanatlı Caddesi göz kamaştıracak
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.