Atalar Koleji’nde mezuniyet coşkusu yaşandı

atalar5
Atalar Koleji Anadolu Lisesi’nden mezun olan 82 öğrenci, okul bahçesinde düzenlenen muhteşem mezuniyet töreninde unutamayacakları bir gece yaşadı. Öğrenciler, mezuniyet pastasının kesilmesinin ardından hap birlikte keplerini havaya atarak, bir geleneği de yerine getirdiler.
Atalar Koleji bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, Hassa İlçe Milli Eğitim Müdürü Önder Sarı, İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Eray Sarı, Atalar Eğitim Kurumları Kurucuları Nevin Şaldırak ve Cuma Bal, Anadolu Lisesi Müdürü Gülşen Yazgül, İlköğretim Okulu Müdürü Murtaza Kiraz, Okul İdarecileri, öğretmenler, personeller ve öğrenci velileri katıldı.
Anadolu Lisesi Mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada zor bir süreçten geçtiklerini ancak, her şeye rağmen vatanını, milletini seven, pırıl pırıl öğrenciler yetiştirdiklerini vurgulayan Atalar Eğitim Kurumları Kurucusu Cuma Bal, “Bu gün, Atalar Koleji aynı zamanda 10. Kuruluş yılını kutluyor. Bizler öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle, velilerimizle bir aileyiz. En değerli varlıklarımız olan öğrencilerimizin geleceği, ülkemizin de geleceğidir. Onlarla gurur duyuyoruz. Sevgili öğrenciler; buradaki arkadaşlıklarınızı, bizleri unutmayınız ve ilkeli bireyler olarak vatanınıza, milletinize sahip çıkınız. Atalar Koleji’nden mezun olmak ayrıcalıktır. Güzel işler başarın, yolunuz açık olsun.”dedi.
Atalar Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Gülşen Yazgül de yaptığı konuşmada, “Öğrencilerim, sizleri önemli ve değerli insanlar olarak görmek isterim. Bizler sizi ahlaklı bireyler olarak yetiştirmeye özen gösterdik. Dilerim ömür boyu bunu unutmazsınız, Hep başarılı ve ahlaklı olun”dedi.
Mezuniyet töreninde, Atalar Koleji Anadolu Lisesi dönem birincisi Furkan Şanal’ın konuşmasını yaparak yaş kütüğüne birincilik plaketini çakmasının ardından, Coğrafya Öğretmeni Mehmet Cezayirlioğlu ‘Atatürk’ün gençliğe hitabesini’ okudu. Sonra da mezun öğrenciler, Batuhan Geniş eşliğinde hep bir ağızdan ‘Gençliğin Atatürk’e cevabını’ okudular. Türk Bayrağı, Okul Flaması ve Atatürk Portresi devir teslim töreninin ardından da öğrencilere başarı belgeleri verildi ve mezuniyet pastası kesildi. Mezuniyet pastasının kesilmesiyle birlikte de öğrenciler keplerini havaya attılar.
Mezuniyet Töreni, okul bahçesinde düzenlenen kokteylin ardından sona erdi.
atalar1

atalar2

atalar5

atalar6

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.