ERHAN AKSAY FUTBOL TURNUVASI

IMG_4845

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 30. Erhan AKSAY Futbol Turnuvasında 23 Mayıs Cuma günü meclis salonunda Yüksel COŞKUN başkanlığında toplanan tertip komitesi ve takım sorumlularının katılımıyla gerçekleşen kura çekimi sonucunda guruplar ve fikstür belirlendi.

3 Haziran Salı günü  başlayacak olan turnuvada 5 gurupta toplam 35 takım mücadele edecek. Bir ay süren zorlu maratonda guruplardan çıkıp final gurubuna kalan takımların kuraları 2 Temmuz Çarşamba günü saat 15:00’da Hatay Büyükşehir Belediyesi meclis salonunda çekilecektir. Final gurubunun fikstürü ise aynı tarihte belirlenecektir.

Erhan AKSAY Futbol Turnuvasının açılış maçı 3 Haziran Salı günü  saat 18:30’da Atatürk Stadyumunda Tayfur Sökmen Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Günay Çelenk AGC arasında yapılacaktır. Turnuvanın açılış maçından önce Hatayspor’da daha önceden forma giymiş futbolcuları onure etmek ve Hatay halkımıza nostalji yaşatmak adına bir gösteri maçı sergilenecektir. Gösteri maçı saat 16:30’da Atatürk Stadyumunda  yapılacaktır. Düzenlenecek olan  açılış maçına tüm halkımız davetlidir.