İKEM’de mezuniyet coşkusu!

ikem kep6
Özel İKEM Anadolu Lisesi’nde mezun olan 83 öğrenci, okul bahçesinde düzenlenen diploma töreninde keplerini havaya atarak, 2013-2014 mezuniyetlerini hep birlikte kutladılar. İKEM Koleji bahçesinde yapılan kep ve diploma törenine; Payas Kaymakamı İrfan Demiröz, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İKEM velileri ve çok sayıda konuk katıldı.
Törenin açılışını okul müdürü Ali Hikmet Türkmen yaparken, 12. sınıflar öğretmenleri adına Serpil Akçalı, ardından da okul birincisi Mehmet Ali Şenel mezun olan öğrenciler adına konuşma yaptı. Şenel konuşmanın ardından birincilik kütüğüne adını çaktıktan sonra, flamayı gelecek senenin okul birincisine teslim etti.
Özel İKEM Anadolu Lisesi’nden mezun olan 83 öğrenci okul bahçesinde bulunan konukların önünde hep birlikte İKEM Andını coşkuyla okuduktan sonra diploma törenine geçildi. Diploma töreninde coşku hat safhadayken, mezun olan çocukların aileleri duygulu anlar yaşadığı gözlendi. Okul birincisi olan Mehmet Ali Şenel’e diploması Payas Kaymakamı İrfan Demiröz tarafından verilirken, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İskenderun Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Emniyet Müdürü Cengiz Başar, okul kurucularından Bedrettin Öz, öğrencilere tek tek diplomalarını takdim etti. Okul Kurucusu ve Genel Müdürü Levent Hakkı Yılmaz’ın mezun olan yeğeni İlayda Alkan’a anneannesi Hamiye Yılmaz ve babaannesi Sümer Alkan diplomasını verme onuruna ve mutluluğuna hep birlikte eriştiler. Diploma töreninden sonra mezun olan öğrenciler hep birlikte keplerini ışık gösterisi altında havaya atarak, coşkuyla mezuniyetlerini kutladılar.

Önceki İçerikTaş ocaklarına tepki dinmiyor!
Sonraki İçerikTKB’den Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a önemli görev
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.