Ticaret Meslek Lisesi mezunları 50 yıl sonra buluştular

ticaret meslek2
İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen dayanışma yemeğinde, Soma’da hayatını kaybeden Maden işçileri için Kur’an-ı kerim okundu, dualar edildi.
Beyaz Saray Restaurantta bu yıl 9.cusu düzenlenen dayanışma gecesine Türkiye’nin dört bir tarafında yaşayan Ticaret Meslek Lisesi Mezunu vatandaşlar katıldı. 1963 ve 1965 yıllarında okulun ilk mezunları da geceye katılarak yarım asır sonra sıra arkadaşları ve öğretmenleri ile buluşmanın ayrı bir heyecanını yaşadılar. Gecede bir konuşma yapan ve 9 yıldır Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneğinin dayanışma gecesinin tertipleyen Başkan Fuat Kaya, “Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte çok titiz hareket ediyoruz. Türkiye’nin dört bir tarafında yaşayan okulumuz mezunlarını öğretmen ve öğrencilerini yıllar sonra da olsa senede bir kez bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bu yıl aramızda 1963-1965 mezunu büyüklerimiz var. Okulumuzun ilk mezunlarını 50 yıl sonra buluşturmanın onurunu yaşıyoruz” diye konuştu.
Gecede ayrıca Ticaret Meslek Lisesi öğretmenleri de öğrencileri ile yıllar sonra da olsa buluşmanın heyecanını yaşadılar.
Duygu ve hüzün dolu anların yaşandığı dayanışma gecesinde ayrıca derneğe katkılarından dolayı AHM PORT CİTY ortaklarından aynı zamanda Ticaret Meslek Lisesi mezunlarından işadamı Hasan Yıldırım’a derneğe katkılarından dolayı Başkan Fuat Kaya tarafından plaket takdim edildi. Gece boyuncu Ticaret Meslek Lisesi Mezunları öğretmen ve öğrencileri o yıllarda çektirilen siyah beyaz fotoğrafları sine vizyon aracılığı ile izleyerek, yıllar öncesine gittiler ve nostaljik anlar yaşadılar. İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları öğretmen ve öğrencileri yıllar sonra kendilerini buluşturan Başkan Fuat Kaya’ya katkılarından dolayı teşekkür ettiler.
ticaret meslek1

Önceki İçerikTANIDIĞINIZ SİYASETÇİ VAR MI?
Sonraki İçerikKARPUZ BU YIL TEZGAHTA TARLA FİYATINA
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.