Mutluluklar!

semir nikahh2
Mega TV Genel Müdürü Semir Yazıcı, Gülten Karaduman ile hayatının ikinci baharını yaşıyor. Gönlünü kaptırdığı Gülten Karaduman ile nikâh masasına oturan Mega TV Genel Müdürü Semir Yazıcı’yı sevenleri yalnız bırakmadılar.
İskenderun Belediyesi Nikâh salonunda gerçekleşen nikâh törenine İskenderun Kaymakam H. Hasan Özyiğit, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, MHP belediye başkanı adayı İbrahim Gül, HESOB Başkan Vekili Uğur Fırat, Belediye Meclis Üyesi Bülent Özer, İşadamı Doğan Erten ile çok sayıda davetli ve gazeteci katıldı. Davetlileri kapıda karşılayan Semir Yazıcı ile Gülten Karaduman’ın nişan yüzüklerini de İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit ile Uğur Fırat taktı.
Genç çiftlerin nikâhını Başkan Seyfi Dingil kıydı. Ömür boyu mutluluğa evet cevabı veren mutlu çiftin nikâh şahitleri ise Sokak Çocuklarını Koruma Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, Sun Otel’in İşletmecisi Murat Kıvrak ve HESOB Başkan Vekili Uğur Fırat oldu. Evlilik cüzdanını Başkan Seyfi Dingil’den teslim alan Gülten Karaduman güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekerken, verilen mutluluk pozları güne ayrı bir renk kattı.
GÜNEY Medya olarak; Semir ve Gülten çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
semir nikahh

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.