Alkışlar Hatayspor’a!

alkis hatayspor2
Spor Toto 2. lig Beyaz Grup Play-Off finalinin ilk karşılaşmasında Hatayspor, Göztepe’yi ikinci yarıda atılan gollerle 2-0 mağlup etti. Antakya Atatürk stadında oynanan ve deneyimli hakemlerden Mustafa İlker Coşkun, Serdar Akçer ile Serdar Makoç’un yönettiği karşılaşmada Hatayspor’a galibiyet getiren golleri 64. dakikada Ömer Bozan ile 76. dakikada İbrahim Taylan Uzunoğlu attı. Yarı final rövanş maçı Salı günü saat 17.30 da İzmir’de yapılacak.

KÖRFEZ İSKENDERUNSPOR’DAN HATAY SPOR’A DESTEK
Hatay Atatürk stadında yapılan karşılaşmada Körfez İskenderun Spor Kulüp Başkanı Kazım Aydın, Genel Kaptan Av Cihan Önal. İskenderun Belediye Meclis Üyesi ve İskenderun 5 Temmuz Stad Müdürü Reşat Çağlar, Körfez İskenderun Spor’un taraftar grubu Kızıl Körfez taraftar grubu Hatayspor’a destek verdiler.
Körfez İskenderunspor’un amigoları Nihat Demircan ile Metin Bağış’ın önderliğindeki 250 civarındaki Kızıl Körfez taraftar grubunun Hatayspor’a yoğun destek vermeleri dikkatlerden kaçmadı.

TAYLAN’IN SEVİNCİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ
Son yıllarda en fazla seyirci kitlesine sahip olan Antakya Atatürk stadında sevinç görüntüleri yaşandı. Müsabakanın 76. dakikasında attığı güzel golle adeta seyircileri sevince boğan İbrahim Taylan Uzunoğlu’nu sevinç görüntüsünü çekmeye çalışan basın mensupları adeta bir birleriyle kıyasiye yarıştılar.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.