Atalar’da şampiyon: Paris Sen Vercen

atalar1
Soma maden faciası nedeniyle buruk oynanan Atalar Futbol Turnuvası final maçında zafer Paris Sen Vercen’in oldu.
3 Nisan’da başlayan ve bir buçuk aydır renkli görüntülere sahne olan 8 takımlı Atalar Futbol Turnuvası sona erdi. Paris Sen Vercen takımı şampiyon oldu.
Bahçeli United, Paris Sen Vercen, Dortmund A.Ş., SSK Moskova, Manchester Büyükşehir Belediye Spor, Alkolik Bilbao, Benjamin New Power ile Werder Weremem gibi ilginç isimlerden oluşan futbol takımları, her gün öğlen arasında lig usulü maçlar yaptı.
Soma’daki maden faciasında yaşamını yitiren madenciler anısına saygı duruşuyla başlayan ve oldukça çekişmeli geçen final maçında Paris Sen Vercen, Manchester Büyükşehir Belediye Sporu 5-3 yenerek şampiyon oldu.
Final maçının bitiş düdüğüyle sahaya giren Paris Sen Vercen taraftarları, oyuncuları teker teker kutlayarak şampiyonluk sevincine ortak oldu. Bir buçuk aydır devam eden turnuva sonunda yapılacak olan coşkulu kutlama ve ödül töreni ise, Soma’da yaşanan maden faciası nedeniyle iptal edildi.

ÖDÜLLER EMEK ŞEHİTLERİNE
Turnuva süresince 46 maç yapıldığını ve maçlara büyük ilgi gösterildiğini vurgulayan Atalar Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Alıcı şöyle konuştu; “Bu turnuvayı; öğrencilerimizin uzun öğlen aralarını iyi değerlendirmek, okuldaki birlik ve beraberliği sağlamak, arkadaşlar arasındaki ortamı aile ortamına dönüştürmek amacıyla düzenledik. Son maçlarımız sırasında Soma’da yaşanan üzücü olaylar ve kaybettiğimiz canlar bizleri derinden etkiledi. Bu nedenle play-off maçlarında ve ödül töreninde çok duygusal anlar yaşadık. Ödül törenimizde, ödüllerini alan oyuncularımız, ödüllerini Soma’da kaybettiğimiz emek şehitlerine ithaf ettiler. Bu turnuvanın öğrencilerimiz arasındaki ilişkilere çok büyük katkıları oldu. Bu nedenle büyük gurur içerisindeyim.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.