Annelerini gururlandırdılar

belen anne
Belen Kanuni Sultan Süleyman Orta Okulu’nda Anasınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Anneler Günü Kutlama” programı Soma ilçesinde meydana gelen maden kazası dolayısı ile ertelenerek, önceki gün gerçekleşti.
Program; Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Garnizon Komutanı Jan.Yzb. Salih Aygün, Belediye Başkan Vekili Kemal Kara, Emniyet Müdürü Gürsel Tabur ile kamu kurumlarının daire amirleri, okul müdürleri ve velilerin katılımı ile Kanuni Sultan Süleyman Orta Okulu toplantı salonunda düzenlendi.
Kaymakam Aydın, program öncesi anasınıfı ve görsel sanatlar öğretmenlerinin hazırlamış olduğu yıl sonu resim ve el işi sergisini gezdi.
Gezi sonrası toplantı salonunda, Anasınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Anneler Günü Kutlama” programı izlendi. Program sonunda, Türkiye genelinde düzenlenen Monami Resim yarışmasında dereceye giren 5 öğrenciye madalya, 1 öğrenciye okul çantası ve 15 öğrenciye başarı belgesi ödülleri teslim edildi.
Aynı yarışmada okul müdürlüğü adına düzenlenen plaket, Kaymakam AYDIN tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan’a verildi.

Önceki İçerikÇocukların en mutlu günü!
Sonraki İçerikHatayspor yarı finalde!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.