Esnaf Oda Başkanlarından tebrik ziyareti

hesob seyfi
Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı A.Kadir Teksöz, HESOB yönetim kurulu üyeleri ve esnaf oda başkanları, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti.
Ziyarette yaptığı konuşmasında, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in, tüm Hatay halkı tarafından tanındığını, beyefendi, dürüst, ilkeli, ayağı yere basan kişiliği ile İskenderun için çok güzel hizmetler yapacağına inandığını dile getiren Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı A.Kadir Teksöz, “Biz sizi tanıyoruz. Sizinle ilgili dışarıdan da güzel sözler duymamız bizim için çok büyük bir mutluluk. Allah yolunuzu açık etsin. Size başarı dilemek üzere geldik. Siz esnaf çocuğusunuz. Esnafla ilgili hiçbir sıkıntı ve sorunumuz yok. Sizin döneminizde de olmayacağını çok iyi biliyoruz. Size başarı diliyoruz. Göreviniz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

‘SORUNLARI ORTAK AKILLA ÇÖZECEĞİZ’
Makamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hepimiz bu memleketin çocuklarıyız” diyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, memleketin sorunlarını bildiğini, hep birlikte ortak akılla hareket edilerek, İskenderun’un Akdeniz’in incisi olacağını söyledi. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “57 yıl sonra ilk defa iktidar partisi yönetime geldi. Bunu hep beraber çok iyi değerlendirmemiz lazım. Bu kenti artık yarışa sokmamız gerekiyor. Bir Gaziantep’ten, Konya’dan, Denizli’den hiç eksiğimiz yok. Bunun için de çok çalışmalıyız. Ne eksik varsa, hep beraber elele vereceğiz, hiç ayrım yapmadan ortak akılla bu kenti yöneteceğiz, idare edeceğiz. Sizlerden de proje bekliyoruz. Sizlerle diyalog halinde olacağız” dedi. Başkan Seyfi Dingil, “Sizlerin çok büyük desteğini gördüm. Hepinizin büyük emeği var bu kent için. Hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah daha da iyi yol alacağız. Büyük projelerimiz var. Bayağı da yol katettik. Feyezan kanalı için, projeler bayağı çizildi. İnşallah Feyezan kanalının bir aya kadar ıslahına başlıyoruz. Hem DSİ hem MKÜ ile çalışma yapacağız. İnşallah hep beraber bu kenti artık Akdeniz’in incisi yapacağız” diye konuştu. Belediyelerin asli görevinin su, kaldırım gibi çalışmalar olduğunu, bu çalışmaları ilgili müdürlüklerin yapması gerektiğini ifade eden HESOB Başkanı A.Kadir Teksöz, “Belediye Başkanı projelerle şehri uçuracak” dedi. Ziyaret, sohbet ortamında sürdü.

Önceki İçerik50 ton kaçak mazot ele geçirildi, 11 gözaltı var!
Sonraki İçerikParaşütçüler SOMA için uçacak!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.