Erzin Belediye Spor Kulübü Yönetimi Vali Lekesiz’i Ziyaret Etti

erzin vali3
Erzin Belediye Spor Kulübü Başkanı Murat Ergörün ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz’i ziyaret etti.
Vali Lekesiz, sporun ve özellikle futbolun geniş kitleleri etkileyen yönüyle illerin ve ilçelerin tanıtımında, dayanışma duygusunun güçlenmesinde önemli rolü olduğunu ifade ederek, “Bu anlamda ilçemizde dayanışma duygusunun artmasına katkı sağlayan kulübümüze başarılar diler, ilçemizin değerli Kaymakamına, Belediye Başkanına, en alt kadrodan en üst kadroya kadar emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Vali Lekesiz, ilimizdeki bütün spor kulüplerinin maçına gidebilmeyi çok arzu ettiğini, ancak ilin yoğun programından dolayı buna her zaman fırsat bulamadığını da ifade ederek, “Hatayspor’un birçok kez, İskenderunspor’un maçına ise iki kez gitme fırsatı bulabilmiştim, Kırıkhanspor’un maçlarını izleyemedim ama tesislerini ziyaret ederek sporcularımızla sohbet imkanı bulabilmiştim. İnşallah sizin ve diğer kulüplerimizin maçlarına bundan sonra da fırsat buldukça gelmeye çalışacağım” diye konuştu.
Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın eşliğinde gerçekleşen ziyarette konuşan Erzin Belediye Spor Kulübü Başkanı Murat Ergörün de kabulünden dolayı Vali Lekesiz’e teşekkür ederek, spor kulübünün faaliyetleri ve son durumu hakkında bilgi verdi.
Bal ligi 3. Gruptan 3. Lige çıkarak Hatay’ın 5. Profesyonel takımı olmayı başardıklarını dile getiren Ergörün, ‘’Şampiyon olduğumuzda bizi arayıp tebrik ettiniz, manevi desteğinizi her zaman yanımızda hissettik. Biz de bu sevincimizi Sizinle paylaşmak için Sizi ziyaret etmek istedik.’ dedi.
Ziyaretin sonunda Vali lekesiz konuklarına, “Hatay Devleti Belgeseli” CD’si verirken, Ergörün de Vali Lekesiz’e Erzinspor’un formasını takdim etti.

Önceki İçerikHatay Ballıöz Göleti ve Sulaması Projesi ile; ‘4 bin 40 dekar araziye su temin edilecek’
Sonraki İçerikSadece çelenk konulacak, kutlama yok!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.