Atalar Koleji’nden SOMA’ya saygı!

atalar
Soma’da yaşanan maden faciasına duyarsız kalamayan Atalar Koleji öğrencileri, “Atalar Futbol Turnuvası’nda” SSK Moskova ile Manchester Büyükşehir Belediye Spor takımları arasında yapılacak olan maça saygı duruşuyla başladılar.
Atalar Koleji’nde her yıl düzenli olarak yapıldığı için gelenekselleşen futbol turnuvasında duygusal anlar yaşandı. Soma’daki maden faciasından etkilenen futbolcular sahaya kollarında siyah bantlarla çıktılar ve faciada yaşamını yitiren madencilerin anısına saygı duruşunda bulundular.

‘İÇİMİZ ACIYOR’
Turnuvanın 19 Mayıs tarihinde sona ereceğini, zaman kalmadığı için maçları iptal edemediklerini vurgulayan Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Alıcı, “Soma’daki maden faciası nedeniyle maçları iptal etmek istedik ama turnuvayı bitirmeyi planladığımız 19 Mayıs tarihine birkaç gün kaldığı için yapamadık. Soma’da yaşanan facia, ülke olarak hepimizi derinden yaraladı. Öğrencilerimiz de, oyuncularımız da bu olaydan çok etkilendi. İçimiz acıyor çok üzgünüz. Bu duygu ve duyarlılıkla maça saygı duruşuyla başladık. Yaşamını yitiren madencilerimize tanrıdan rahmet diliyoruz. Türkiye’nin başı sağ olsun” dedi.
Soma’da yaşanan maden faciası nedeniyle buruk geçen maçta; Manchester Büyükşehir Belediye Spor, rakibi SSK Moskova’yı 3-2 yendi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.