CHP ilçe yönetiminden, Başkan Seyfi Dingil’e ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti

chp seyfi
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, insan odaklı bir çalışma anlayışı ile hareket edeceklerini belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

BELEDİYEDE AR-GE BİRİMİ KURULUYOR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”Herkesin ortak amacı İskenderun’a hizmet etmektir. Bu anlamda bizlerde ortak akıl ile sorunları çözeceğiz. İskenderun’un her yerine her kesime hizmet eşit gidecek. Hizmetler ile alakalı Belediye binası içerisinde Ar-Ge birimi oluşturuluyor. Çalışmalar her anlamda bilimsel olacak. İskenderun halkına en iyi hizmeti götürme gayreti içerisinde olacağız” dedi.

YENİ GÖREVİNİZ HAYIRLI OLSUN
CHP İlçe Başkanı Süleyman Uyar ise yeni görevlerinde Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dileyerek, ”İskenderun’da huzur ve barış içerisinde bir seçim oldu. İskenderun hepimizin. Önemli olan doğru şeyleri yapmak. Şeffaf ve katılımcı yönetim tarzıyla hareket edeceğinizi umuyoruz. Bizlerde olumlu veya olumsuz gördüğümüz her noktayı da ifade edeceğiz” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam etti.

Önceki İçerikCinnet kurbanları toprağa verildi
Sonraki İçerikABİGEM uzman heyeti İTSO’yu ziyaret etti
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.