Alkışlar ADD gençliğine..

öğrencilere ayakkabı ya#1B9
Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Gençlik Kolları, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda sevgi, saygı ve kardeşlik bağları içinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Volkan Acıoğlu, Başkan Yardımcısı Sezai Özdemir, üyeleri, Deniz Mavi, Emre Yıldırım, Ufuk Ekenel, aklın ve mantığın ışığında bugünün olduğu kadar yarının da ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına Atalarının izinde yürüyorlar.
Atatürkçülüğün temel esaslarından biri olan Türk Milletinin bugün ve gelecekte tam bağımsızlığa, huzur ve refaha sahip olması devletin, millet esasına dayandırılması ve uygarlık seviyesinin üzerine çıkarılması maddesini harfiyen yerine getirmek için yoğun kararlılıkla mücadele eden ADD İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Volkan Acıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Belen Atik İlkokulu’nda ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı yardımı yaptılar. Gençlerin bu örnek yaklaşımı her kesimin takdirini kazandı.
Belen Atik İlkokulu’ndan başlayan yardımların önümüzdeki zaman zarfında diğer okullarda da süreceği ve çığ gibi büyüyeceği ifade edildi.
Atik İlkokulu’na yapılan yardım esnasında eğitim gören çocukların yüzündeki tebessüm ve gözlerindeki ışıltı ise görülmeye değerdi. Başkan Volkan Acıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, beraberinde getirdikleri ayakkabıları öğrencilerin ayaklarına giydirerek örnek bir yaklaşım sergilediler.
Geleceğin teminatı olan gençlerimizin daha yetişmesi için ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerini belirten Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Volkan Acıoğlu, “Gençlerimize, çocuklarımıza ne kadar çok sahip çıkarsak geleceğimizi de o kadar sağlam temeller üzerinde kurarız. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti güçlü ve kararlı bir ülkedir. Bizler ADD gençliği olarak üzerimize ne görev düşüyorsa fazlasıyla yapacağız. Burada öğrencilerimizle olmaktan çok mutluyuz. İnşallah el birliğiyle yönetim kurulundaki cefakar arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle bu çocuklarımızın eğitimine katkı sunacağız” diye konuştu.
öğrencilere ayakkabı ya#943

Önceki İçerikResim sanatını konuşturdular
Sonraki İçerikYurtman Ailesi’nin mutlu günü!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.