8. Geleneksel Tek Pota Basketbol Turnuvası

07-14 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılacak olan 8. Geleneksel Tek Pota Basketbol Turnuvası İskenderun Belediyesinin de Katkılarıyla Daha da Büyük Bir Organizasyon Haline Ulaşıyor 7’den 70’e Toplam 500 Sporcunun Katılacağı Organizasyonun Açılışını ve Kapanışını İskenderun Belediye Başkanı Sn:Seyfi DİNGİL Yapacaklardır.
Organizasyonumuzda Dans,Şhow,Müzikli ses sistemi,Havai Fişek Gösterisi,Defile,Canlı Performans Müzik Dinletileri,Fly Tube Gösterileri,Yetenek Sizsiniz Türkiye Ekipleri,Barkovizyon Uydu Klip Showlar,Maskot Kostümler,Tatil Ödülleri,Çeşitli İkramlar ve Birçok Sponsor Firmalardan Ödüller Verilecektir. Turnuvamız Geçtiğimiz Senelerde Haybettiğimiz Basketbolcumuz SERAY DİK Anısına İthafen Yapılmaktadır. Sosyal Sorumluluk Projesi İçeren Tek. pota Basketbol Şenliği Engelli Basketboluna da İçine Almakta Kızılaya Verdiği Destek İle de Öne Çıkmaktadır. 8.Geleneksel Organizasyonumuza Tüm

hamitduman
Hamit Duman ( Tek Pota Basketbol Turnuvasının Organizatörü )

afis 35*50

Halkımız Davetlidir.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.