Her başarılı çalışmanın altında O’nun imzası var

vayisoglu (5)
İskenderun Kılıç Ali Paşa Ortaokulu’nun yılsonu etkinliklerine katılan Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu, eğitime verdiği katkılardan ötürü öğretmen, öğrenci ve veliler tarafından ayakta alkışlandı. Devletin sağlayamadığı birçok teknolojik imkân ile eğitim için kullanılan araç ve gereçleri Kılıç Ali Paşa Ortaokuluna kazandıran Ticaret Borsası Genel Sekreteri ve İskenderun’un sevilen Hayırsever İşadamı Engin Vayisoğlu’na İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

‘MUTLUYUM, ÇÜNKÜ YANINIZDAYIM’
İskenderun Belediyesi Kültür Sarayında yılsonu etkinliklerini gerçekleştiren Kılıç Ali Paşa Ortaokul öğrencileri tarafından çiçeklerle karşılanan Vayisoğlu’na öğrenciler yoğun ilgi gösterirken çocukların geleceğin teminatı olduğunu hatırlatan Vayisoğlu yaptığı konuşmasında; “Sizlerin yanında olmaktan son derece mutluyum. Gelecekte çocuklarımız inşallah ülkemiz adına çok iyi yerlere geleceklerdir. Bu gurur bizlere yeter” dedi.

‘O İÇİMİZDEN BİRİ’
Engin Vayisoğlu’nu eğitim camiasının bir bireyi olarak gördüklerini ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu ise, eğitim camiasında yapılan her başarılı çalışmanın altında Vayisoğlu’nun imzası olduğunu işaret etti. Düzenlenen etkinlik ile ilgili olarak söz sahibinin öğrenciler olduğunu belirten Müdür Keleşoğlu; “Sözün sahibi öğrenciler. Öğretmenlerimizi yürekten tebrik ediyorum. Bir çocuğun gelişmesi o kadar kolay değil. Nasıl siz anne ve babalar çocuğunuzun ayağına bir diken batmasından rahatsız olur iseniz öğretmenlerimiz de aynı kategoride. Öğretmenlerimiz, gecelerini gündüzlerine katarak çocuklarımızı topluma iyi bir birey olarak yetiştirebilmek için mücadele ediyorlar” dedi. Amaçlarının birliktelik olduğunu ifade eden Kılıç Ali Paşa Ortaokulu Okul Müdürü Bestami Güven ise; “bugün okul öğrenci, öğretmen ve velilerimiz ile birlikte bir yılın yorgunluğunu atacağız. Bu vesile ile birlikteliğimizi de pekiştiriyoruz. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimiz ile bizleri desteklerini esirgemeyen Vayisoğlu’na sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.
Müdür Güven’in sona eren konuşmasının ardından Hatay Ortaokullar Arası Basketbol şampiyonasında İskenderun ikincisi olan Kılıç Ali Paşa Ortaokul Basketbol takımına kupaları da okulun beden eğitimi öğretmeni tarafından takdim edildi. Törenin ardından yıl sonu etkinlikleri için sahne alan öğrenciler hazırladıkları gösteriler ile öğretmenlerine ve ailelerine unutulmaz bir gün yaşattılar.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.