MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt; ‘İlgili bakanlıkların desteğini bekliyoruz’

turan bozkurt
Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt “Gayrimenkullerin satışı ve İskenderun Belediyesi’nin Borçlanması için belediye Başkanına yetki verilmesi” hususlarında mecliste ret oyu kullanan MHP’li Meclis üyelerini savundu.
MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt “Seçimler henüz tamamlanalı 45 gün oldu, meydanlarda ‘iktidarın gücünü arkamıza alalım’ diyerek siyaset yapan ve bu söylemleri ile seçimi kazanan Başkan Seyfi Dingil İskenderun Belediyesini geçmişte kazanımlarını satarak değil, iktidardan kaynak alarak sorunu çözmelidir. Belediye meclis toplantılarında çok önemli iki gündem maddesi meclis üyelerimiz tarafından ret edilmiştir. Geçmişte kazanımlar olan Gayrimenkullerin satışına, projeleri olmayan nerede kullanılacağı belirsiz 40 milyonluk borçlanmaya MHP Grubu ret vermiştir. Başkan Seyfi Dingil birçok projesinin bakanlıklar tarafından destekleneceğini, iktidar nimetlerinden fazlasıyla faydanılması gerektiğine vurgu yaparak seçim kampanyası yürütmüştür. İskenderun Halkı iktidar nimetlerinden faydalanmak için AKP’li bir belediye başkanı seçmiştir. Şimdi Gayrimenkullerin satışı ve kredi yerine iktidarın bir kısım hizmetlerini getirmesi gerekmektedir” dedi.
MHP İskenderun ilçe Başkanı Turan Bozkurt İskenderun Halkının faydasına olan her meclis kararlarına destek olacaklarını, ancak halkın zararına olan meclis kararlarına ret vereceklerini sözlerine ekledi.

Önceki İçerikKaymakam H. Hasan Özyiğit; ‘Annelerimiz karşılıksız sevgi ve sonsuz özverinin sembolüdür’
Sonraki İçerikGelişim’den annelere özel seminer
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.