Saman yüklü kamyon üst geçide çarptı

kaza1
İskenderun şehir merkezinde yaşanan trafik kazası ucuz atlatıldı. Geçtiğimiz günlerde servis otobüsünün üst geçide çarpmasının arından bazı vatandaşlarımız hayatını kaybetmiş ve tüm dikkatler üst geçitlere çevrilmişti.
İskenderun’dan geçerek Arsuz’a gitmek için Güneydoğudan gelen saman yüklü kamyonlar hızlı bir şekilde üst geçidin altından geçince olanlar oldu.
Bir anda saman yüklü çuvalların üst geçide çarpması ve artından kamyonun kontrolsüz durması çevrede büyük panik yaşattı. Şehir merkezinin içerisinden hızla geçen ve bir anda üzerindeki yükün üst geçide çarpması sonucunda saman dolu çuvalların etrafa savrulması trafik akışını felç etti. Yaşanan kazanın hemen arından duran ve çevre trafiğini sağlamaya çalışan esnaflar durumu polise ve zabıtaya haber vererek olay yerine gelmelerini sağladılar.
Yoldan geçen diğer araçlar samanların havada uçuşmasıyla neye uğradıklarını şaşırırken üst geçit’in altında bulunan çuvallar ise yoldan kaldırılmaya çalışıldı.
Trafiğin durmasına neden olan kamyon üst geçitten geçemeyince polisler tarafından tekrar geriye gönderildi. Bu arada İskenderun Belediyesi temizlik ekipleri ise yola savrulan samanları temizlemek için yoğun aba sarf etti. Yaşanan kazada büyük facia engellenirken araca fazla yük yükleyen ve kontrolsüz bir şekilde geçerek tehlike yaratan araç sürücüsüne cezai işlem uygulanacağı öğrenildi.

Önceki İçerikŞaban Kekeç, “Kooperatifimizin kredi limiti 100 bin TL’ye yükseldi”
Sonraki İçerikSevcan-Seracettin Durgunöz’e Çifte Düğün!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.