Bu sevgi bambaşka!

sevgi evi5
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 94.yıldönümü münasebetiyle, İskenderun Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nda bir kutlama etkinliği gerçekleştirildi.
İskenderun Kaymakamlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 23 Nisan etkinliğine; İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil Türkdönmez, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Yılmaz Balaban katıldı.
Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası Müdürü Sultan Kekeç ve Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü Görevlisi Ali Kekeç de hazır bulundu.
sevgi evi9
Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nde barınmakta olan çocuklar kendilerini bu günde yalnız bırakmayan Kaymakam H.Hasan Özyiğit ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı’ya çiçek takdiminde bulunarak büyük bir sevgi gösterisiyle karşıladılar. Sevgi Evlerini tek tek ziyaret ederek çocukların bayramını kutlayan Kaymakam H.Hasan Özyiğit, onlarla yakından ilgilenerek herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığı yönünde bilgi aldı.
Çocukların sosyal yaşam alanlarını da inceleyen Kaymakam H.Hasan Özyiğit, yeme-içme salonları, yatak odaları, oyun odaları ve çalışma odalarını dolaşarak verilen hizmeti yerinde gördü.
0-1 yaş grubu bebeklerin kaldığı evi de ziyaret eden Kaymakam Özyiğit, yeni doğan bebekleri kucağına alarak büyük bir şefkatle onları bağırlarına bastı.
Daha sonra konferans salonunda çocuklarla bir araya gelen Kaymakam H.Hasan Özyiğit, günün anısına pasta keserek, çocuklara kendi eliyle ikram etti.
Etkinliğin sonunda Kaymakam H.Hasan Özyiğit ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı ile diğer protokol üyeleri çocuklara çeşitli hediyeler takdim ederek, çektirdikleri fotoğraflarla da bu unutulmaz günü ölümsüzleştirdiler.

Önceki İçerikLÖSEV’in ‘İyilik Tırı’ İskenderun’da
Sonraki İçerikHakimler göreve çağrıldı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.