İTSO İlkokulu’nda 23 Nisan coşkusu!

itso okul15
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu tarafından okul bahçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı çerçevesinde çeşitli gösteri ve oyunlar sergilendi. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, öğrencilerin sergilediği birbirinden güzel gösteriler büyük alkış aldı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’nda coşkuyla kutlandı. Okul bahçesinde düzenlenen etkinliklerde öğrenciler birbirinden güzel gösteriler sundu.
Etkinliğe, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu Müdürü Hüseyin Dönmez, okul öğretmenleri ve veliler katıldı. Okulun öğretmenlerinden Cemile Tarım ve Yavuz Selim Yanık’ın ortaya koyduğu gayret görülmeye değerdi.
Öğrencilerin yanından bir an olsun ayrılmayan, ekip ruhunu aşılayan 3-C sınıfı öğretmeni Cemile Tarım’ın öğrencileri 23 Nisan Korosu’yla büyük alkış aldı.
itso okul5
Günün anlam ve önemini anlatan şiir ve şarkıların okunduğu etkinlikte 3. sınıf öğrencilerinin Cemile Tarım eşliğinde gökyüzüne bıraktığı balonlar rengarenk bir tablo oluşturdu. Gösterilerde 3-C sınıfı folklor ekibi, büyüklere taş çıkartacak güzellikte bir gösteri sundu. Velilerin görüntü almak için birbirleriyle yarıştığı folklor gösterisi dakikalarca alkışlandı.
Törende bir konuşma yapan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu Müdürü Hüseyin Dönmez, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Dönmez, “Dünya’da çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke Türkiye’dir. Sevgili öğrencilerim; Atatürk’ün sizlere olan şu hitabını hiç unutmayın. ‘Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız! Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz.’ Sevginin, kardeşliğin tohumlarının atıldığı bu güzel günden beklentimiz dünya geleceğinde hoşgörünün hakim olması, barışın ve mutluluğun tesis edilmesidir. Sevginin, kardeşliğin, hoşgörünün ve barışın hakim olduğu bir dünyada el ele yaşamak ümidiyle; Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepinize kutlu olsun” şeklinde konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.