İskenderun Hilton’a kavuşuyor!

seyfi hilton1
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’u ekonomik ve sosyal yönden canlandıracaklarını belirtti.
HİLTON Worldwide Otelleri Türkiye Geliştirme Direktörü Poğda Demircan, HİLTON Worldwide Otelleri Türkiye Geliştirme Direktörü Başkan yardımcısı Michael Collini ve Yatırımcılar Edip Zelluh, Nezih Zelluh, Muzaffer İster ve Müfit Çiğdem, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.
İskenderun’un bir marka şehir olması için çalışacaklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ”Bilindiği üzere sahil kısmında HİLTON Oteli’nin yapımı söz konusu. İskenderun’da ne yazık ki bir tane bile beş yıldızlı otel yok. İskenderun’a böyle bir otelin yapılacak olması şehrin turizmine ve istihdama önemli katkı sağlayacaktır. İskenderun her yönden gelişmekte olan bir şehirdir. HİLTON’da Dünyaca ünlü bir marka otel zinciridir” dedi.
Başkan Seyfi Dingil, “İskenderun halkı hiç merak etmesin. Halkımızın şehrimiz yararına olmayan hiçbir işe imza atmayacağız. Bizler zorlaştırıcı değil kolaylaştırıcı olacağız. Bu konuda herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır. Biz İskenderun’u seviyoruz. İskenderun yapılacak yatırımlar ile ileride adından sıkça söz ettirecektir. İskenderun halkı daha birçok güzel hizmeti hak ediyor. Bizlerde bu tip projeleri her zaman yakından takip edeceğiz” şeklinde konuştu.
Demircan ve Collini ise İskenderun’un yeni belediye başkanı Seyfi Dingil’e yeni görevlerinde başarılar dilemek için geldiklerini belirterek, İskenderun’a yapılması planlanan HİLTON Oteli hakkında da karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını ifade ettiler.
seyfi hilton

Önceki İçerikAyhan Duran, Arsuz Tapu Müdürü oldu
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesi yeni Zabıta Müdürü Mehmet Uçucu oldu
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.