Uğur Ateş güven tazeledi

ugur ates1
Son seçim heyecanını 4 yıl önce yaşayan Türkiye genelinde 60 bin civarındaki ihracatçı, Nisan ayında 60 ihracatçı birliğinin seçimli olağan genel kurul toplantılarında bir araya gelecek. Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği bünyesindeki sekiz madde İhracatçı Birliklerinin 2013 Yılı Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantıları ise 17-29 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek.
Bünyesinde 8 ihracatçı birliği bulunan Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nde genel kurullar 17 Nisan 2014 Perşembe günü Akdeniz Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği ve Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Seçimli Olağan Genel Kurulu ile başladı.
Seçimli Olağan Genel Kurulların gündemini açılış, Genel Kurul Başkanlık Divanı’nın seçimi, Yönetim Kurulu çalışma raporunun okunması, görüşülmesi ve onaylanması, bilanço ve gelir-gider hesaplarının incelenmesi ve onaylanması, Denetim Kurulu raporunun okunması, görüşülmesi ve onaylanması, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’nun ibrası, müteakip yıl bütçe ve iş programlarının görüşülmesi ve onaylanması, yönetim kurulu başkanı ile yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile Akdeniz Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği’ni TİM genel kurulunda temsil edecek olan delegelerin seçilmesi, dilek ve temenniler oluşturdu.
Akdeniz Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği’nin seçimli olağan genel kurul toplantısında, Ali Uğur Ateş başkanlığında tek listenin yer aldığı seçimde Ateş, oy birliği ile 4 yıl için yeniden başkan oldu.
Gelecek dönemde de kimya sektörü adına hizmet etmekten mutluluk duyacağını belirten Ateş, sektörünün ihracat rakamlarını daha da yukarıya taşımak için yönetim kurulu ile birlikte özverili çalışmalarda bulunmaya devam edeceklerini kaydetti.
ugur ates

Önceki İçerikSakat dilenci zabıtayı görünce iyileşti
Sonraki İçerikTürk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, “1 Mayıs’ta İSDEMİR’e bahar gelecek”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.