Atalar Koleji’nde Meslek tanıtım semineri

atalar meslek
Atalar Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerine, Uluslar arası Kıbrıs Üniversitesi tanıtıldı. Tanıtım toplantısında, meslek seçimi ve yabancı dilin önemi vurgulandı.
Atalar Koleji Konferans Salonunda sinevizyon eşliğinde yapılan tanıtım toplantısı ve Meslek tanıtım seminerini izleyen Anadolu Lisesi öğrencileri, kendilerine dağıtılan broşürleri de dikkatle incelediler ve meslek seçimi konusunda ne yapılması konusunda sorular sordular.
Atalar Koleji’ndeki seminer, Uluslar arası Kıbrıs Üniversitesi Hatay Temsilcisi Ayda Süzer, Uluslar arası Kıbrıs Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Mihrican Aylanç ve Üniversitenin Hatay Temsilci Yardımcısı Serap Yeşilkaya’nın katılımıyla gerçekleşti.
Uluslar arası Kıbrıs Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Mihrican Aylanç seminerde yaptığı konuşmada meslek seçiminin önemine vurgu yaparak, “Ülkemiz için eğitim çok önemlidir, kutsaldır. Eğitim her şeyden önce gelir, bu nedenle eğitime ticari gözle bakmamalıyız. Biz bir markayız, Üniversitemizden misyonu düzgün öğrencilerin mezun olmasını istiyoruz.” dedi.
Uluslar arası Kıbrıs Üniversitesi Hatay Temsilcisi Ayda Süzer ise yabancı dilin önemine değinerek, “Biz üniversitemizde İngilizce eğitim veriyoruz. Eğer seçtiğiniz meslekte, yabancı dil konusunda da iyiyseniz branşınızda yükselmeniz çok kolay olur” dedi.
atalar meslek1

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.