Başkan Seyfi Dingil’e kutlama ziyaretleri sürüyor

seyfi ziyaret3
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kimseyi ayırt etmeden her kesime eşit hizmet götüreceklerini belirtti. İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, KİSİAD yönetim kurulu üyeleri ve Saadet partisi İskenderun ilçe teşkilatı da Başkan Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.
seyfi ziyaret2

YENİ GÖREVİNİZ HAYIRLI OLSUN
Emniyet Müdürü Cengiz Başar, yeni görevlerinde Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dileyerek, “Bizler her zaman halkımızın güvenliği ve huzuru noktasında çalışıyoruz. 30 Mart tarihinde yapılan mahalli İdareler seçimleri ile İskenderun Belediye Başkanı olmanızdan dolayı sizlere görevinizde başarılar diliyoruz” dedi. Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getirerek; “Öncelikle yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretten dolayı şahsınıza ve tüm Emniyet personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

GÖREVLERİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUZ
KİSİAD Başkanı Tamer Eker ve SP İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik’te görevlerinde Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise İskenderun’u ortak akıl ile yöneteceklerini belirterek, İskenderun’un hak ettiği noktaya taşıyacaklarını söyledi.

Önceki İçerikPayas Kaymakamı Demiröz’den Başkan Altan’a ziyaret
Sonraki İçerikCaretta Carettaya Fizik Tedavi
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.