Belen’de 84 öğrenci ile 18 öğretmene tablet bilgisayar verildi

belen tablet1
Belen Anadolu Lisesi’nde, Fatih Projesi çerçevesinde 9.sınıflardaki 84 öğrenci ile 18 öğretmene toplam 102 adet tablet bilgisayar, Kaymakam Abdulaziz Aydın’ın katıldığı törenle teslim edildi.
Kaymakam Aydın; Milli Eğitim Bakanlığınca geçtiğimiz yıl Fatih projesi çerçevesinde sınıflarda akıllı tahtalarda eğitim-öğretime başlanılmasının sağlandığını, projenin devamı olan öğrenci ve öğretmenlere tablet bilgisayarların dağıtımının da gerçekleştirilmek sureti ile projenin ikinci adımının da tamamlandığını belirtti.
Kaymakam Aydın, 9.sınıf öğrencilerinin tablet bilgisayarlarını bugün teslim aldığını ve lise son sınıfa kadar bu bilgisayarlardan istifade ederek eğitim ve öğretimlerini günümüz teknolojisini kullanmak sureti ile sürdürme fırsatını elde ettiklerini ifade etti.
Milli Eğitim Bakanlığının sağladığı bu imkanı iyi değerlendirmelerini, tablet bilgisayarların bilgiye ulaşmada bir araç olduğunu belirten Kaymakam Aydın son olarak, kendilerini iyi yetiştirmelerini ve donanımlı bir birey olarak lise eğitimlerini tamamlamalarının önemli olduğunu belirterek tablet bilgisayarların öğrenci ve öğretmenlerinize hayırlı olmasını diledi.
belen tablet

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.