‘Bizleri gururlandırdınız!’

iskenderun lisesi3
2014 Eğitim Sezonunda Liseler arası futbol müsabakalarında Hatay Şampiyonluğunu ilan eden İskenderun Lisesi futbol takımı, okul bahçesinde düzenlenen tören ile kupa ve madalyalarını aldılar. İskenderun Lisesi Okul Müdürü Ali Kuruca ile Futbol Takımı Antrenörü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Turgut Deliveli’den şampiyonluk kupası ve madalyalarını teslim alan öğrenciler, okul arkadaşları tarafından alkışlarla karşılandılar.
İskenderun Lisesi Futbol Takımının elde ettiği başarının haklı ve inanç dolu bir galibiyet serisi ile gerçekleştiğini açıklayan Turgut Deliveli, oynadıkları 15 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve rakip fileleri 21 defa havalandırıp sadece 1 gol yiyen öğrencileri ile gurur duyduğunu söyledi. İskenderun Lisesi olarak yıllardır deplasmanda mücadele ettiklerini ifade eden Deliveli; “Her türlü zorluğa karşın şampiyonuz. Bizleri yalnız bırakmayan İskenderun halkına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bundan sonra ki hedefimiz Türkiye şampiyonluğu” dedi.
Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Turgut Deliveli ve futbol takımı öğrencilerini tebrik eden İskenderun Lisesi Okul Müdürü Ali Kuruca ise; “bizleri gururlandırdınız. Sizlerle ne kadar iftihar etsek azdır. Bu başarınızın devamını diliyor okulumuza ve İskenderun’a hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Sona eren konuşmaların ardından İskenderun Lisesi Futbol Takımı öğrencilerinin şampiyonluk kupası takım kaptanına Okul Müdürü Ali Kuruca tarafından teslim edildi. Sırayla sahneye çağrılan öğrencilere şampiyonluk madalyalarını ise okul öğretmenleri verdiler.

Önceki İçerikTÜED hukuki yardımı üstlendi
Sonraki İçerikİKEM’in bilim keşif grubu denizin büyülü dünyasıyla tanıştı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.