Egemenlik Kupası zevkli ve çekişmeli geçiyor

okul maçları
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamaları çerçevesinde ilköğretim okulları arası futbol yıldızlar turnuvası büyük çekişmeler ve zevkli karşılaşmalara sahne oluyor. Egemenlik Kupasının final karşılaşmalarında Atatürk Düşünce Ortaokulunu 4-3 yenen Gübretaş Ortaokulu, 3 puanı hanesine yazdırdı. İskenderun’da “Egemenlik Kupası” adı altında gerçekleştirilen ve İskenderun Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İskenderun Belediyesi işbirliği ile yapılan yıldızlar futbol turnuvası sahilde devam ediyor.
Dörtlü grup altında yapılan karşılaşmanın sonunda gruplarını birincilik ile tamamlayan Atatürkçü Düşünce Ortaokulu, Gübretaş Ortaokulu, Namık Kemal Ortaokulu ve Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu arasında final maçlarına geçildi.
İskenderun Belediye Spor kompleksinde puan usulü devam eden karşılaşmalarda karşı karşıya gelen Gübretaş Ortaokulu, Atatürk Düşünce Ortaokulunu 4-3 yenerken, Namık Kemal Ortaokulu ile Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu arasında geçen karşılaşmada 1-1 berabere sonuçlandı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.