Tosçelik standı yine fark yarattı!

toscelik stant3
Bu yıl 4.sü düzenlenen İstanbul’da Hatay Günleri etkinliğine Tosyalı Holding standı yine damgasını vurdu. Bölgemizin gelişmesine ve büyümesine her anlamda büyük katkılar sunan Tosyalı Holding İstanbul’da düzenlenen Hatay Günleri’ne bu yılda stant açarak üzerine düşen sorumluluğu bir kez daha layıkıyla yerine getirdi.
Bölgemizin yetiştirdiği ünlü sanatçılar, bürokratlar ve İstanbullular’ın gezip bilgi aldığı Tosyalı Holding standı yine yoğun ilgi gördü. Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. H. Salih Güder, Tosyalı Holding standını gezerek, katkılarından ötürü Tosyalı Holding yönetimine teşekkür ettiler.
toscelik stantt
‘GURURLANIYORUZ’
Vali Lekesiz ve Rektör Güder’i, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı ve Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürü Çetin Mutluay karşıladı. Tosçelik’i tanıtıcı ürünlerin yer aldığı standı gezen Vali Lekesiz ve MKÜ Rektörü Güder’e detaylı bilgiler veren Ayhan Tosyalı, konuklarıyla yakından ilgilenirken, sıcak ve samimi bir ortamda sohbet etti.
Gün içerisinde Tosçelik standını bölgemizin yetiştirdiği ünlü sanatçılarda ziyaret etti. Ünlü sanatçı Selami Şahin, eşi Didem Şahin ve ünlü şair Ahmet Selçuk İlhan da standa konuk oldular. Ünlü sanatçıları Tosyalı Holding Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürü Çetin Mutluay karşıladı. Dostluğun ve samimiyetin ön planda olduğu ziyarette Mutluay, Tosyalı Holding’i tanıtan stant hakkında misafirlerine bilgiler verdi. Sanatçılar, Tosyalı Holding’in amiral gemisi Tosçelik’i bir dünya markası olarak tanıdıklarını ifade edip, “Türkiye’nin ekonomik gücüne güç katan Tosyalı Ailesi’yle gururlanıyoruz” diye konuştular.

ZİYARETÇİ AKINI
Tosyalı Holding gün içerisinde adeta ziyaretçi akınına uğradı. Erzin Kaymakamı İskender Yönden, Hassa Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Namık Tan ve Erzin Halk Eğitim Müdürü Fatih Yavuz da standı ziyaret edenler arasındaydı. Kaymakam Yönden ve beraberindekileri MÜSİAD Hatay Şube Başkanı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı, karşıladı. Tosyalı, sohbet ettiği konuklarıyla yakından ilgilenirken, aynı zamanda stant hakkında da geniş ve detaylı bilgiler verdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.