Atalar Koleji öğrencileri, Polis Teşkilatının 169. yıldönümü kutladı

atalar polis
Atalar Koleji Basın Kulübü öğrencileri, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar’ı makamında ziyaret ederek, “Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıldönümünü” kutladı.
Atalar Koleji Basın ve Kitle İletişim Müdürü Mustafa Ergün ve Bilgisayar Öğretmeni Mustafa Çakmakkaya nezaretinde İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar’ı makamında ziyaret eden Basın Kulübü öğrencileri, Emniyet Müdürü Başar’ın nezdinde tüm Emniyet Teşkilatının 169. Yılını kutladılar ve çeşitli sorular sordular.
atalar polis5
İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar ise, karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaret sırasında öğrencilere teşekkür ederek Polis Teşkilatı hakkında bilgiler verdi. İyinin yanında, kötünün karşısında olduklarını vurgulayan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar şöyle konuştu, “Biz İskenderun Polis Teşkilatı olarak 32 büro ve 800 personelle 300 bin nüfusa hizmet veriyoruz. 155’e gelen her ihbara 5-10 dakika gibi kısa sürede intikal ediyoruz. Sizi rahatsız edeni biz de rahatsız ederiz. İskenderun’da görev uğruna 17 şehit verdik, bundan da şeref duyuyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru, can ve mal güvenliği için canımız pahasına görev yapıyoruz. Atatürk ‘Her insanın vicdanı kendi polisidir.’ demiştir. Bu sözden hareketle, sizler de gerçek polislerimizsiniz. Huzura katkı sağlayan her insan polistir.”
Atalar Koleji Basın Kulübü öğrencileri ziyaretin ardından, İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başar’ın tahsis ettiği araçla MOBESE Merkezine giderek, buradaki çalışmalar hakkında da bilgiler aldılar.
atalar polis6

Önceki İçerikGül teşekkür ziyaretlerine devam ediyor
Sonraki İçerikBAŞKAN SEYFİ DİNGİL 10 NİSAN POLİS HAFTASI’NI KUTLADI
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.