‘Atalar’da futbol coşkudur, heyecandır’

atalar futbol1
Atalar Koleji’nde devam eden 8 takımlı ‘Atalar Futbol Süper Ligi’ futbol turnuvası, coşku ve heyecan dolu görüntülere sahne oluyor.
Bahçeli United, Paris Sen Vercen, Dortmund A.Ş., SSK Moskova, Manchester Büyükşehir Bld. Spor, Alkolik Bilbao, Benjamin New Power ile Werder Weremem gibi birbirinden komik ve ilginç isimlerden oluşan takımların maçları kıran kırana sürerken, seyirciler de kendilerini maçların havasına kaptırıp saha kenarında dikkat çeken görüntülere imza atıyor.
Her gün öğlen arasında yapılan maçlar sırasında saha kenarındaki yerlerini alan seyirciler bazen davulla, bazen alkışlarla futbol coşkusuna ortak oluyor ve tuttuğu takımlar gol attıkça çılgına dönüyorlar. Seyircilerden bazıları ise, pozisyonlar sırasında gözlerini kapatarak yanındaki arkadaşına heyecanla; “Ne oldu?, Gol mü?, Faul mü?, Oyuncuya bir şey mi oldu?” gibi sorular soruyor.
Öğrenciler arasında dostluk, kardeşlik, birlik-beraberlik duygusu kazandıran ve kaynaştıran, her anı heyecan, coşku ve ilginç görüntülere sahne olan Atalar Koleji Futbol Turnuvası 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik haftasına kadar sürecek.
atalar futbol2

Önceki İçerikHava sıcaklığı 6 derece azalacak
Sonraki İçerikHatay Valiliği, ‘İddialar gerçeği yansıtmıyor’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.