Belediye Başkanı Seyfi Dingil; ‘Her yere eşit hizmet!’

seyfi baskan3
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, görevini seçimi kaybeden CHP’li Yusuf Civelek’ten devraldı.
Mazbata alımının ardından İskenderun Belediyesine geçen Seyfi Dingil, binlerce vatandaş tarafından ‘Büyük Başkan’ sloganlarıyla karşılandı. CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek tarafından makam kapısında çiçeklerle karşılanan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun halkının huzurunda düzenlenen devir teslim töreni ile Belediye Başkanlığı görevini devraldı.
Görevini devreden Yusuf Civelek törende yaptığı konuşmada demokratik bir ortamda halkın iradesinin sandığa yansıdığını belirterek Seyfi Dingil’e yeni görevinde başarılar diledi. Civelek, “Belediye başkanlığı büyük yükümlülüğü olan bir görev. Bizler 5 yıl içinde elimizden geleni yaptık. Bu süreçte yanımız da olan tüm belediye personeline ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Eminim ki Seyfi Başkan’da İskenderun’a büyük değerler katacaktır” şeklinde konuştu.
AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yaran’da İskenderun’da yerel yönetim ile iktidarın arasında olan 57 yıllık hasreti sona erdirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, Dr. Yusuf Civelek’e İskenderun’a kattığı hizmetlerden ötürü teşekkür etti. Din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmadan İskenderun’un tüm mahallelerine eşit hizmet götüreceğini söyleyen Dingil, “Ben öncelikle Yusuf Civelek’e bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. İnan ki bu kente birçok hizmet kazandırdı. Her gelen belediye başkanı bu kente hizmet katmak amacındadır. Bende buradan sizlere elimden geldiğince hiçbir ayırım yapmadan dil, din, ırk ve mezhebine bakmadan herkese eşit hizmet götüreceğime hakkaniyet ve adaleti sağlayacağıma, bütün mahallelere aynı hizmeti götüreceğime söz veriyorum” dedi.

Önceki İçerikYayladağı’na 6 adet roket mermisi düştü, Fırtına Obüsleri ile karşılık verildi
Sonraki İçerikSadullah Ergin’den Başkan Dingil’e tam destek; ‘İskenderun vazifesini yaptı, sıra bizde’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.