AK kadro göreve hazır!

ak kadro
AK Parti’nin 11 ilçe belediye başkanı ve meclis üyeleriyle birlikte oluşturduğu kadro oldukça renkli isimleri bünyesinde barındırıyor.
Büyükşehir’de salt çoğunluğu elinde bulunduran AK Parti, Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin’in liderliğinde gövde gösterisi yaptı. Dün Ottoman Palace’de bir araya gelen AK kadro, istişarede bulunarak Hatay’ın geleceğini konuştu, hizmet odağında önemli tespitler yaptı.
57 yıl sonra iktidarla tanışan İskenderun’da, gözler belediye başkanı Seyfi Dingil’in üzerindeydi. Seyfi Dİngil önderliğinde genç ve dinamik bir kadronun yer aldığı AK Parti İskenderun Belediye Meclis üyelerinin kararlı duruşu ise, projelere odaklanmanın göstergesi oldu.
Meclis’e giren renkli simalarla birlikte Hatay’ın 11 ilçesine önemli hizmetlerin gelmesi planlanıyor. Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin açıklamasında, “Hatay, tarihinin yerel seçimlerindeki en yüksek oyunu ve en başarılı sonucunu bu seçimlerde almıştır. İskenderun’un da içinde olduğu 11 ilçeyi almıştır. Büyükşehir belediye meclisinde Allah’ın izniyle açık ara meclis üyeliklerinde salt çoğunluğu almıştır. Ellerinize, kollarınıza, yüreğinize sağlık” diye konuştu.

Önceki İçerikAdnan Vurucu mazbatasını aldı
Sonraki İçerikSeyfi Dingil görevi teslim alıyor!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.