Fuat Tosyalı Anadolu’ya yön veriyor

fuat tosyalı
Ekonomist Dergisi’nin gerçekleştirdiği “Anadolu’nun En Etkin 50 İnsanı” araştırmasında Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, listenin 4. sırasında yer aldı. Hayırsever iş adamı Fuat Tosyalı’nın bu başarısı bölgemizde de takdirle karşılandı.
Türkiye’nin demir ve çelik sektöründe lokomotifi olan Tosyalı Holding’in başındaki başarılı iş adamı Fuat Tosyalı, ‘Anadolu’nun En Etkin 50 İnsanı’ arasında yer alarak ülkemize ve bölgemize gerek ekonomik, gerekse istihdam alanında üstün katkılarını bir kez daha tescilledi. Daha önce üç kez yapılan ve Anadolu ekonomisini ayakta tutan, binlerce kişiye istihdam yaratan, milyarlarca lira ciro yapan iş adamları arasında Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, 4.lüğe layık görüldü.
Anadolu kaplanlarının son yıllardaki yükselişiyle birlikte Anadolu’daki iş insanlarının ekonomik kamuoyundaki etkinliği de arttı. İstanbul, Ankara ve İzmir dışında kalan illeri kapsayan bu araştırmanın temel kriterini, seçilmiş olan isimlerin, bulundukları bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine katkıda bulunmuş olmaları oluşturuyor.
Son altı yılda üç kez düzenlenen söz konusu araştırma, bu yıl bir defa daha yapıldı. Anadolu’nun lider iş insanlarını titizlikle değerlendiren jüri, Türkiye ekonomisine yön veren ve istihdam yaratan 50 ismi ortaya çıkardı.
Bu sonuçlarla Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, ekonomiye ve istihdama büyük katkısıyla listenin başlarında yer alarak 4. sıraya layık görüldü.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.